Bianca Drăgușanu și-a pus viața în pericol când a plecat de la mare. Opriți în trafic de Poliție pentru consum de droguri!

Publicat pe
Bianca Drăgușanu și-a pus viața în pericol când a plecat de la mare. Opriți în trafic de Poliție pentru consum de droguri!Bianca Drăgușanu și-a pus viața în pericol când a plecat de la mare. Opriți în trafic de Poliție pentru consum de droguri!

După un weekend extrem de aglomerat la mare, Poliția a făcut numeroase razii, Bianca Drăgușanu trăind cu această ocazie șocul vieții ei. Prietenul care o transporta la București, după ce blonda se distrase la mare cu prietenele, a fost prins la volan după ce a consumat cocaină.

Weekendul ce tocmai a trecut a început pentru Bianca Dragușanu sub cele mai bune auspicii, dar s-a încheiat dezastruos, blonda marcând una dintre cele mai neplăcute experiențe din viața ei. Din dorința de a ajunge în București mai repede, Bianca a apelat la o cunoștință ca să plece din Mamaia, însă a avut surpriza vieții la Fetești, unde șoferul în dreapta căruia se afla a fost prins la volan după ce consumase cocaină.

Bianca Drăgușanu, despre cea mai jenantă experiență a sa

În stare de șoc și fotografiată de cei aflați la fața locului, Bianca Drăgușanu și-a acoperit capul cu o bluză. După incident, aceasta  a făcut primele declarații pentru spynews.ro: „Am venit ieri la mare, în jurul prânzului și am petrecut cu fetele, doar cu fetele. Astăzi, ele au vrut să mai rămână la plajă, dar eu trebuia să plec, pentru că aveam treabă în București. Așa că am întrebat printre cunoștințe cine m-ar putea lua până în București. Acest băiat, care îmi este doar o cunoștință, s-a oferit să mă ducă el. Am plecat iar la Fetești, la un filtru de Poliție, a fost și el oprit și testat pentru consum de alcool și droguri și depistat pozitiv', a afirmat Bianca, potrivit sursei citate. Ea a mai spus că a fost șocată, după ce a aflat de poliție că acesta consumase cocaină. „Eu am rămas șocată și nu mi-a venit să cred! El a fost luat de Poliție iar eu am chemat o prietenă să mă ducă în București! Atât am de spus despre acest episod și sublinez că eu nu consum alcool, nu am consumat alcool niciodată în viață mea, iar droguri nici atât'.

Foto: Instagram

Citește și:

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit din nou… „De data asta, definitiv!'

Mirela de la Insula Iubirii s-a căsătorit religios. Ce rochie a purtat viitoarea mămică

 

Abonează-mă la newsletter Abonează-mă