Bianca Drăgușanu, reacție tranșantă cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi. Ce a răspuns când a întrebat-o Măruță, în direct

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost invitați în emisiunea lui Cătălin Măruță. Mulți se așteptau ca cei doi să lămurească episodul violent al cărui protagoniști au fost, însă blondina nici nu a vrut să audă de așa ceva! În ciuda insistențelor moderatorului, Bianca nu a vrut să comenteze deloc cele întâmplate!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi și-au făcut zâmbitori intrarea în platou, ținându-se de mână, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Încă de când au venit la emisiune, imaginile care au apărut spațiu public după ce Bianca ar fi fost bătută de Alex Bodi au rulat pe ecran, Cătălin Măruță ținând să se facă lumină în acest caz.

Citește și: Postarea surprinzătoare a Biancăi Drăgușanu, la o săptămână după ce a fost bătută de Alex Bodi:”Cât de dramatic…”

Bianca Drăgușanu, însă, a refuzat să facă orice fel de declarație pe marginea acestui subiect, precizându-i chiar moderatorului că altceva stabiliseră la început.

Eu am zis că nu vreau să vorbesc despre asta. Am vorbit că facem altceva, mă superi foarte mult', a spus Bianca Drăgușanu.

Citește și: Ce face și cum arată Bianca Drăgușanu, la o zi după ce a fost bătută de Alex Bodi.Cum a fost filmată când credea că nu o vede nimeni

Nici Alex Bodi nu a avut ocazia de a lămuri cele întâmplate, dat fiind că a vrut să respecte dorința Biancăi.

Bianca Drăgușanu, reacție tranșantă cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi. Ce a răspuns când a întrebat-o Măruță, în directBianca Drăgușanu, reacție tranșantă cu privire la bătaia primită de la Alex Bodi. Ce a răspuns când a întrebat-o Măruță, în direct

Sunt foarte bine. Eu nu am voie să comentez', a mărturisit Alex Bodi.

Cătălin Măruță a insistat pe subiect, însă s-a lovit de un zid, căci cei doi nu au făcut nicio declarație cu privire la acest aspect.

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, surprinși împreună la câteva ore după ce vedeta a fost bătută!Cum se comportă cuplul

Eu vreau să îți salvez onorarea (n.r.: lui Alex Bodi)… Bianca, de ce mă privești așa?', a mai spus moderatorul, fără să primească răspunsuri edificatoare.

Bianca Drăgușanu: „O să îmi dau toate măștile jos

Reamintim că, anterior, Bianca le-a promis fanilor pe rețelele de socializare că va urma să facă dezvăluiri de-a dreptul incendiare, în care își va da toate măștile jos pentru a povesti drama prin care trece. Între timp, s-a răzgândit, ținându-și fanii pe jar.

Citește și: Daria Radionova și Bianca Drăgușanu, convorbire de gradul zero. Reacția rusoaicei după jigniri:'Îmi pare rău pentru această femeie'

Hello, everyone! Dragii mei, astăzi o să îmi dau toate măștile jos și am să vă povestesc o dramă. O dramă care poate să aibă un final fericit. Așa că stați cu mine pentru că urmează să fac dezvăluiri incendiare. Urmează să dau toate măștile jos și tooți ochelarii jos ca să vă dați seama ce se întâmplă real în viața mea, pentru că știu că sunt foarte mulți care ma apreciați și care vă dați cu părerea despre viața mea și despre ce fac eu. Sunt un om foarte asumat și un om care depășește orice situație cu brio, astăzi am să vă arăt cum arată o femeie iubită, nemachiată. Chestia pe care vreau să v-o spun este un capitol final, ce conține mijlocul lunii septembrie și cel mai important factor din viața mea este Sofia, care ea merită să aibă o mamă fericită, bună și frumoasă și activă. Deci am de gând să vă dezvălui o poveste foarte interesantă, foarte adevărate, care are un pic de dramă, stați aproape‘, a spus Bianca Drăgușanu.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter