Daria Radionova și Bianca Drăgușanu, convorbire de gradul zero. Reacția rusoaicei după jigniri: "Îmi pare rău pentru această femeie"

Publicat pe

Conflictul dintre Bianca Drăgușanu și Daria Radionova nu este nici pe departe aproape de final! Blondina a jignit-o pe fosta iubită rusoaică a partenerului ei, însă Daria Radionova susține chiar că îi pare rău de actuala iubită a lui Alex Bodi!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Daria Radionova vrea să stea cât mai departe de scandurile dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu. Însă, fără să vrea, ajunge să fie implicată în relația toxică a celor doi.

Săptămâna trecută, Bianca Drăgușanu a postat pe InstaStory două fotografii cu Daria Radionova, pe care a descris-o drept „prostituata de Londra’. Mai mult, în imaginile pe care Bianca Drăgușanu le-a postat cu Daria Radionova apar și brațele lui Alex Bodi.

Citește și: Primul mesaj al Biancăi Drăgușanu, după ce s-a împăcat cu Alex Bodi și au plecat împreună din țară:„Așa se produce schimbarea!'

Daria Radionova nu s-a arătat deloc afectată de vorbele blondinei și a ținut să sublinieze că nu mai are niciun fel de legătură cu Alex Bodi, motiv pentru care Bianca nu ar avea de ce să mai fie geloasă.

Așa cum am mai spus, îmi pare rău pentru această femeie. Nu am nimic nici cu ea și nici cu Alex, astfel că ea nu are de ce să fie geloasă. Chiar nu îmi pasă, nu am nicio reacție, le-am spus doar să mă lase-n pace pentru că nu am nimic cu niciunul dintre ei. Chiar nu înțeleg ce are ea, din nou, împotriva mea. Eu nu sunt cu Alex și nici nu vreau să fiu cu el. Nu înțeleg ce vor ei de la mine', a spus Daria Radionova la Antena Stars.

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu, în grija lui Victor Slav! Ce face pentru ca Sofia să nu simtă deloc lipsa mamei:„Un tătic perfect!'

Daria Radionova și Bianca Drăgușanu, convorbire de gradul zero. Reacția rusoaicei după jigniri: "Îmi pare rău pentru această femeie"Daria Radionova și Bianca Drăgușanu, convorbire de gradul zero. Reacția rusoaicei după jigniri: "Îmi pare rău pentru această femeie"

Daria Radionova: „Am vorbit o oră și am clarificat totul”

Mai mult, se pare că Daria Radionova și Bianca Drăgușanu au avut o covorbire pe marginea acestui subiect. În discuția care ar fi durat o oră, fosta iubită a lui Alex Bodi a clarificat să nu mai are nicio legătură cu afaceristul. Mai mult, ea ar fi invitat-o pe Bianca la Londra pentru a savura o cafea și a lămuri situația odată pentru totdeauna.

Citește și: Liviu Vârciu și-a botezat băiețelul în secret.Primele imagini de la eveniment

Eu nu știu nimic. Noi două am vorbit o oră și am clarificat totul. Eu nu am nimic cu acest bărbat, de fapt, chiar mă bucur pentru ei doi că s-au reîmpăcat, iar eu pot acum să stau departe de această mizerie. Ba chiar, noi două am încheiat conversația într-o notă bună și, în plus, o aștept la Londra pentru a bea o cafea împreună', a mai precizat Daria Radionova.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter