Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat: ”Suntem super încăpățânați amândoi”

Publicat pe

Au zis că s-au despărțit definitiv, însă Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat mai repede decât ne-am fi așteptat. Cei doi nu rezistă unul fără celălalt, iar orgoliile sunt foarte mari în relația lor. 

În weekend anunțau despărțirea, iar acum s-au împăcat. Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost împreună la emisiunea 'Vorbește lumea', unde au vorbit despre relația lor. Cei doi nu au fost singuri în platou, ci alături de fiica cea mare a afaceristului.

Alex Bodi a spus că de data aceasta despărțirea este definitivă, însă supărarea le-a trecut repede. Bianca Drăgușanu, dar și iubitul ei sunt foarte impulsivi și se aprind imediat atunci când se ceartă. „Nu intrăm în discuții, pentru că s-ar putea schimba vibe-ul emisiunii. Bianca? Trebuie să întrebi când nu e ea geloasă. (…) Noi discutăm mai intens. Ca să ne împăcăm, nu vorbim un pic și lăsăm lucrurile așa. Suntem super încăpățânați amândoi. Ea nu lasă de la ea, eu nu las de la mine. (…) Se poate să avem tensiuni, să ne certăm și să facă cineva o glumă și să ieșim din starea aia. Ca și la incendii, se potolesc lucrurile, dar e periculos', a spus Alex Bodi la ProTV.

FOTO: Facebook

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat: 'Suntem super încăpățânați amândoi'Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împăcat: 'Suntem super încăpățânați amândoi'

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă