Cele mai spectaculoase ținute la Neversea 2019. Cum s-au îmbrăcat vedetele la festival

Publicat pe

Neversea 2019 s-a încheiat, iar peste 240.000 de oameni au participat la eveniment.  Vedete, bloggeri, influenceri au spus 'Prezent!' în cele patru zile de festival de la malul mării și nu au ratat ocazia de a-și etala ținutele și de a se distra pe cinste până în zorii zilei.

Festivalul de la malul Mării Negre a fost cel mai așteptat moment al verii. Artiștii internaționali au răspuns invitației și au dat startul distracției chiar pe plaja din Constanța. Vedetele și-au pregătit atent ținutele pentru Neversea și au făcut alegeri total neașteptate. În Galeria Foto puteți vedea ținutele spectaculoase de la Neversea 2019.

Jessie J a urcat pe scena de la Neversea și a purtat o ținută românească. Artista internațională a făcut show în cea de-a treia zi de festival.

FOTO: Instagram

Cele mai spectaculoase ținute la Neversea 2019. Cum s-au îmbrăcat vedetele la festivalCele mai spectaculoase ținute la Neversea 2019. Cum s-au îmbrăcat vedetele la festival

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă