Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi, prietene la cataramă. Iulia Sălăgean l-a denunțat pe afacerist

Publicat pe

Au fost la cuțite, dar au ajuns cele mai bune prietene. Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean, femeia care l-a denunțat pe Alex Bodi în dosarul de trafic de persoane și proxenetism, au revenit la sentimente mai bune, după ce mult timp nu s-au suportat.

Când Alex Bodi s-a îndrăgostit de Bianca Drăgușanu, afaceristul era căsătorit cu Iulia Sălăgean, femeia care l-a și denunțat în dosarul de trafic de persoane și proxenetism. În urmă cu ceva timp, vedeta mărturisea că iubitul ei a fost sincer cu fosta lui soție și i-a cerut divorțul, pentru că s-a îndrăgostit de ea.

„Lui îi lipseam eu din viața lui și el lipsea din viața mea. Și el m-a cerut universului și lui Dumnezeu. A zis că trebuie să întâlnească o femeie ca el care să îl reprezinte, care să îl iubească cu foc și cu patimă așa cum știu eu să iubesc. El era gol pe dinăuntru și pe dinafară. Și atunci am apărut eu în viața lui. Eu care simțeam același lucru. Așa ne-am cunoscut, n-a fost nimic întâmplător. Ne-am cunoscut pe 1 septembrie. El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația', declara Bianca Drăgușanu la vremea respectivă.

Femeia cu care Alex Bodi era căsătorit era chiar Iulia, cea cu care și o fetiță. La numai trei luni de când și-au oficializat relația, Bianca Drăgușanu și afaceristul s-au despărțit, după o ceartă aprinsă în Poiana Brașov. Atunci, Alex Bodi s-a întors la fosta soție, cu care a și petrecut Revelionul. De atunci, vedeta nu a mai suportat-o pe Iulia și devenise geloasă pe ea.

„Ea nu o suportă pe Iulia, mereu a criticat-o și a avut un ghimpe împotriva ei. Asta deși lucrurile ar fi trebuit să stea exact invers, dacă ținem cont de faptul că Bianca le-a spart căsnicia lui și Iuliei, care au fost împreună mai bine de zece ani. Bianca mereu l-a acuzat pe Alex că ar mai avea sentimente față de fosta soție, dar și că ar mai întreține relații intime.

Pentru a evita toate aceste certuri, el începuse să meargă din ce în mai rar să își vadă fetița, care locuiește cu mama ei. Iulia, la rândul ei, nu a suportat atâta neglijență și a început să îi facă reproșuri lui Alex, s-a supărat foarte rău. Încetul cu încetul, lucrurile au început să se deterioreze rău și a mai fost un singur pas până la un scandal monstru', spuneau surse apropiate vedetei.

Bianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi, prietene la cataramă. Iulia Sălăgean l-a denunțat pe afaceristBianca Drăgușanu și fosta soție a lui Alex Bodi, prietene la cataramă. Iulia Sălăgean l-a denunțat pe afacerist

Viața Biancăi Drăgușanu este mereu plină de surprinze, astfel că de la antipatia pe care o avea față de fosta soție a lui Alex Bodi, vedeta a ajuns să fie bună prietenă cu Iulia Sălăgean.

Iulia Sălăgean l-a acuzat pe Alex Bodi de răpire internațională de copii

Alex Bodi s-a căsătorit cu Iulia în anul 2014, au avut o căsnicie de 8 ani de zile, în urma căreia a rezultat o fetiță pe nume Selena. După ce a aflat că tatăl fetiței sale are o relație cu Bianca Drăgușanu, Iulia și-a luat copilul și a plecat în Germania.

Citește și: Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, arestat pentru 30 de zile, în dosarul de trafic de persoane și proxenetism

Citește și: Cine l-a denunțat pe Alex Bodi! Fosta lui soție, pe care ar fi obligat-o să se prostitueze în Germania, a anunțat autoritățile

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce Alex Bodi a fost săltat de mascați: „Este nevinovat'

Citește și: Bianca Drăgușanu, decizie radicală după ce Alex Bodi a părăsit-o pentru Daria Radionova: se mută din țară! Ce se întâmplă cu fetița ei, Sofia

Când lucrurile s-au mai liniștit între Bianca Drăgușanu și Iulia, femeia a început un război cu Alex Bodi și a mers la Poliție, unde l-a acuzat de răpire internațională de copii. 'Este o problemă personală între mine și fosta soție. Este vorba despre o neînțelegere de schimbare de domiciliu cu care eu nu am fost de acord. Atât', a spunea afaceristul atunci. De asemenea, Alex Bodi deschisese un proces în instanță împotriva Iuliei, pentru 'stabilire domiciliu minor'.

Bianca Drăgușanu și Iulia Sălăgean au devenit prietene

Dacă la început nu se suportau de nicio culoare, iată că cele două au devenit bune prietene. Bianca Drăgușanu și Iulia mergeau împreună în club, ba chiar o invita și în casa în care locuia cu Alex Bodi. Fosta soție a afaceristului o lăsa pe micuța ei în grija Biancăi Drăgușanu, iar Selene mergea la aceeași grădiniță cu Sofia, fetița vedetei cu Victor Slav.

Alex Bodi a povestit că atunci când a fost la pământ și a pierdut tot ce reușise să câștige până atunci a cunoscut-o pe fosta lui soție și ea l-a ajutat extrem de mult. 'Atunci am cunoscut-o și pe fosta mea soție. Ea avea un salon de make-up la Mediaș. Ea m-a ajutat mult. M-a sprijinit mult. Eram un om foarte greu de suportat, eram nervos… A făcut niște eforturi super mari pentru mine. (…) E cel mai frumos lucru din lume să fii tată de fată. Încerc să fac tot posibilul ca cele două fiice ale mele să își petreacă timp împreună', a declarat afaceristul în luna februarie.

FOTO: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter