Corina Chiriac susține că a găsit un leac băbesc miraculos anti-COVID... Medicii o contrazic: "Virusul nu moare la aburi fierbinți"

Publicat pe

Corina Chiriac susține că are un leac care alungă COVID-19 și chiar și-a învățat și fanii din social media cum să scape de temutul coronavirus. Din păcate, Mihail Pautov, medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni, o contrazice pe artistă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În timp ce pandemia de coronavirus a atins cote îngrijorătoare la nivel mondial, Corina Chiriac pare să fi găsit un leac simplu și foarte eficient pentru a alunga boala. Postarea artistei de pe contul personal de socializare a devenit repede virală, cu cațt mai mult cu cât soluția găsită de artistă pentru a scăpa de COVID-19 este una la îndemână.

Corina Chiriac le-a povestit fanilor ei cum se ferește ea de răceală și a și exemplificat, prin intermediul unor fotografii, în dreptul cărora a și postat explicațiile de rigoare.

„Dragii mei, pentru că suntem în anotimpul „răcelilor” vreau să vă amintesc un leac fără vîrstă pe care îl practic eu și care este un excelent AntiCovid. Răceală este o hipotermie, deci trebuie înainte de toate să reincalzim corpul . Dacă deja ne curge nasul, ne ustură ochii și ne „țin” mușchii spatelui, trebuie să încălzim capul. Iată cum mă vindec eu și ce „secrete” folosesc. Mulțumesc pentru atenție și va doresc Sănătate” , a scris Corina Chiriac pe Facebook.

Corina Chiriac – leac anti-COVID

Artista nu doar că le-a explicat fanilor ei toată procedura în amănunt, ci a și exemplificat-o cu fotografii, susținând că leacul ei împotriva răcelii poate fi unul la fel de ficient și în cazul COVID-19.

  • 'Pentru ca suntem în anotimpul răcelilor' vreau să vă amintesc un leac fără vârstă pe care îl practic eu și care este un excelent AntiCovid. Răceala este o hipotermie, deci trebuie înainte de toate să reîncălzim corpul . Dacă deja ne curge nasul, ne ustură ochii și ne țin' mușchii spatelui, trebuie să încălzim capul. Iată cum mă vindec eu și ce secrete' folosesc. Mulțumesc pentru atenție și vă doresc sănătate.
  • Dau cu cremă în jurul ochilor și pe față, mă leg cu o basma de bumbac pentru că voi transpira și mă ' împrietenesc' câteva minute cu temperatura apei fierbinți.
  • Mă acopăr cu un prosop mare și gros, apoi mă aplec peste apa fierbinte. Stau deasupra apei 30, 40 de minute. Inspir pe nas, și pe gură, pe rând. La peste 56 de grade, virusul Corona moare. Opțional ascult în acest timp muzica de relaxare și îmi închipui numai stari frumoase…
  • În final, mă usuc pe păr, schimb basmaua cu o caciuliță și pun un prosop uscat în jurul gâtului. Dorm cât mai infofolită, intr-o cameră încalziă  iar a doua zi caut să nu ies în frig. Dacă e nevoie, seara următoare repet procedura'.
Corina Chiriac susține că a găsit un leac băbesc miraculos anti-COVID... Medicii o contrazic: "Virusul nu moare la aburi fierbinți"Corina Chiriac susține că a găsit un leac băbesc miraculos anti-COVID... Medicii o contrazic: "Virusul nu moare la aburi fierbinți"

Dr. Mihail Pautov: „«Virusul Corona» nu va muri la aburi fierbinți”

Totuși, leacul băbesc al Coprinei Chiriac nu este în asentimentul specialiștilor, medicul Mihail Pautov, specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni combărând sfaturile artistei.

  • „Nu există studii care să demonstreze orice efect benefic al inhalării de abur cu aspirină. Cu atât mai mult, nu există studii care să demonstreze că această tehnică este sigură. Acesta este un teren minat pe care e bine să nu calci. De altfel, orice sfat venit de la un non-medic care ține de utilizarea de medicamente trebuie tratat cu atenție și scepticism.
  • Este nesănătos să inhalezi abur fierbinte mai mult de 5 minute/ sesiune.
  • Camera nu trebuie încălzită, indiferent dacă ești sau nu răcit; temperatura ideală în camera în care dormi este de 19-21 grade Celsius.
  • «Virusul Corona» nu va muri la aburi fierbinți; mai rapid ne vom opări / ne vom arde mucoasele respiratorii.

Este OK să ieși în frig și să lași corpul să se adapteze, atâta timp cât ești bine îmbrăcat”, a scris Pautov pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Mirela Vaida, totul despre debutul în televiziune, de acum 16 ani: „La prima emisiune am intrat în direct în trening. Am pornit de la munca de jos” / EXCLUSIV

Citește și: Vladimir Găitan, mărturisire cutremurătoare cu puțin timp înainte să treacă în neființă: „Îmi aștept sfârșitul și nu mai vreau altceva!”

Citește și: Mirabela Dauer a avut cancer. Dezvăluiri în premieră despre lupta pe care a dus-o împotriva bolii: „Încă mai fac tratament”

Citește și: Melania și Donald Trump, prima apariție publică după alegerile prezidențiale din SUA. Cum s-au comportat cei doi soți când zvonurile îi dau aproape divorțați

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter