Mirabela Dauer a avut cancer. Dezvăluiri în premieră despre lupta pe care a dus-o împotriva bolii: "Încă mai fac tratament"

Publicat pe

Mirabela Dauer a anunțat că s-a confruntat cu un diagnostic crunt: carcerul. Vedeta, care încă mai face tratament, a povestit cum a aflat că are boala și prin ce a trecut în ultima perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Mirabela Dauer este o femeie pozitivă și puternică, care a depășit cu capul sus greutățile în viață. Chiar dacă a trecut prin momente cumplite, vedeta nu s-a lăsăt doborâtă și nu și-a pierdut în niciun moment zâmbetul și speranța.

Pentru a pune punct speculațiilor, artista a mărturisit că a avut cancer și în prezent încă mai urmează un tratament. Totul a început în urmă cu trei ani. Vedeta nu a dorit să vorbească public despre această afecțiune, pentru că nu este tipul de persoană care tânjește după compasiune. Totuși, a vrut să lămurească lucrurile, acum că lucrurile merg bine în cazul ei.

Mirabela Dauer a avut cancer

Mirabela Dauer a povestit la Vorbește Lumea că tocmai de pregătea să plece în America, înainte de a afla diagnosticul. Totuși, pentru a se asigura că totul este în regulă, a decis să-și facă un set de analize, cu toate că le repetase recent. În cazul ultimelor, reieșise o infecție, astfel că a făcut și un RMN pentru a nu mai exista dubii.

Medicul, însă, a venit cu o veste proastă pentru Mirabela Dauer în urma RMN-ului: avea cancer la rinichi. Doamna Mirabela, aveți un cancer foarte urât, foarte furios. Dumnezeu o să ne ajute și poate nu ajungem la chimioterapie', i s-a spus cântăreței.

Vedeta nu s-a lăsat doborâtă de veste, ci și-a pus întreaga încredere în echipa de medici care s-a ocupat de ea și căreia îi este acum extrem de recunoscătoare.

A fost supusă unei intervenții care a durat mai bine de șase ore. Lucrurile s-au complicat puțin, dat fiind că boala avansase și la nivelul vezicii. I s-a extirpat un rinichi, i-au fost scoși 52 de ganglioni și apoi a urmat tratamentul la vezică.

Mirabela Dauer încă mai face tratament

În tot acest timp, Mirabela Daur nu și-a pierdut forța de a lupta, dorința de viață și optimismul. A urmat cu strictețe sfaturile medicilor și a avut încredere în Dumnezeu.

Totul la mine s-a întâmplat cu sufletul deschis, cu o mare încredere în medici, cu o mare încredere în Dumnezeu și am zis că nu are cum, am atât de multe de spus, nu are ce să mi se întâmple.', a transmis Mirabela Dauer.

În prezent, mai face tratament și susține că se simte bine.

„Telenovela mea continuă de atunci. În fiecare lună, de doi ani îmi bagă direct in vezică vaccinul BCG (un vaccin împotriva tuberculozei). Mă simt relativ rău două zile dupa aceea, fac un pic de febră, ceea ce lumea spune că e bine. În plus, la trei luni fac o citoscopie. De un an, nu mai scoate nimic la aceasta citoscopie. Mai am un singur vaccin de facut. Cu ajutorul prietenilor mei din Germania, care mi-au făcut rost mereu de aceste fiole, si cărora le multumesc mereu. Sunt bine acum. Multumesc  lui Dumnezeu”, a mai subliniat vedeta.

Mirabela Dauer, în lacrimi la TV

Însă, momentul în care Mirabela Dauer a izbucnit în lacrimi nu a fost când povestea despre boală, ci despre persoanele apropiate care nu s-au interesat de starea sa de sănătate.

Mirabela Dauer a avut cancer. Dezvăluiri în premieră despre lupta pe care a dus-o împotriva bolii: "Încă mai fac tratament"Mirabela Dauer a avut cancer. Dezvăluiri în premieră despre lupta pe care a dus-o împotriva bolii: "Încă mai fac tratament"

Vedeta a spus că nu și-a dorit niciodată să stârnească compasiunea sau mila celor din jur, nici măcar nu și-a dorit să-i fie alături pentru a o sprijini. Pentru ea, un simplu telefon era de ajuns. Cu lacrimi în ochi, a povestit că au fost prea puțini cei care s-au interesat cu adevărat cum se simte. Printre cei care chiar au fost alături i-a menționat pe Fuego, Gabriel Dorobanțu sau Mioara Velicu.

Citește și: Ce pensie are Mirabela Dauer:„Probabil că atâta meritam şi atât mi-au dat…'

Citește și: Cum a reușit Mirabela Dauer să slăbească peste 9 kilograme.Trucul la care a apelat te costă sub 1 leu!

Citește și: Cătălin Botezatu, la spital în Turcia! De ce a ajuns din nou pe mâinile medicilor:„Mă resimt'

Citește și: Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din România, este într-o situație disperată!Ce datorii are la întreținere

Mirabela Dauer și Eugenia Șerban s-au sprijinit reciproc

De asemenea, Mirabela Dauer a amintit că s-a simțit susținută și de Eugenia Șerban, la rândul ei diagnosticată cu cancer. Cele două au încercat să se sprijine reciproc.

De asemenea, Eugenia Șerban a precizat că Mirabela Dauer a fost un real sprijin pentru ea, în perioada în care a avut cea mai mare nevoie.

Una dintre persoanele care mi-au dat încredere a fost Mirabela Dauer. O spun cu mândrie că este prietena mea. Eram la Timișoara, în pline repetiții, și în șocul aflării veștilor că am două cancere. Și, într-o dimineață, pe la ora 09:00, m-a sunat cu video pe WhatsApp și mi-a zis: Hei! Ce faci, frumoasa mea? Îmi era dor de tine. Te-am văzut în reluare azi-noapte și am zis că trebuie să te sun dimineață. Nu am vorbit de mult și mi s-a făcut atât de dor de tine. Cum ești?’. Moment în care m-a pufnit plânsul. Și a spus: Ce ai pățit?’. Am răspuns: ‘Am cancer, Mirabela’. Iar ea mi-a spus: Hmm… Nu s-a născut încă un cancer să ne doboare pe noi. O să vezi. Totul va fi bine’.  A fost unul dintre declicurile care mi-au trebuit. De atunci nu a mai trecut niciodată o perioadă lungă în care să nu vorbim, în care să nu-mi fie alături măcar cu o vorbă bună, un gând și cu o întrebare la fel ca în acea dimineață. Contează enorm. Mi-a dat încredere în mine și mi-a spus de la bun început că voi fi o învingătoare. Mulțumesc, Mirabela, că ești prietena mea.„, ne-a spus Eugenia în exclusivitate, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter