Cum a reușit Mirabela Dauer să slăbească peste 9 kilograme. Trucul la care a apelat te costă sub 1 leu!

Publicat pe
Cum a reușit Mirabela Dauer să slăbească peste 9 kilograme. Trucul la care a apelat te costă sub 1 leu!Cum a reușit Mirabela Dauer să slăbească peste 9 kilograme. Trucul la care a apelat te costă sub 1 leu!

La 71 de ani, Mirabela Dauer are energie cât pentru zece și reușește să se mențină în formă, deși are o operație la rinichi la activ. Artista a slăbit peste nouă kilograme fără a ține o dietă anume, după ce în urmă cu mai mulți ani a avut probleme din cauza dietei Dukan. Iată trucul-minune extrem de ieftin prin care a reușit să slăbească!

Mirabela Dauer nu doar că este în continuare sufletul petrecerilor, la 71 de ani artista fiind extrem de solicitată pentru diverse evenimente private, dar reușește să se și mențină în formă. Iar asta fără a apela o o dietă anume și fără să-și calculeze caloriile. Mirabela Dauer are un truc pe cât de simplu, pe atât de neașteptat și de eficient: bea apă cu lâmâie în fiecare dimineață.

Cum a slăbit Mirabela Dauer ieftin și eficient

'Eu nu pot să țin regim pentru că sunt o gurmandă. De 3 ani și 6 luni beau apă fiartă cu lămâie pe stomacul gol dimineața. Mi s-a strâns stomacul. Mi-am propus să slăbesc. Îmi e foarte bine din toate punctele de vedere. Când mă trezesc îmi beau apa cu lămâie și apoi trebuie să stau o oră', a declarat la emisiunea 'Dincolo de aparențe' artista care a reușit să dea jos astfel peste nouă kilograme într-un timp scurt.

Mirabela Dauer nu a fost ferită de-a lungul timpului de probleme de sănătate, unele cauzate chiar de diete. Artista a mărturisit că în urmă cu câțiva ani a apelat la dieta care altor vedete le-a salvat silueta, Dukan, dar care în cazul ei a făcut ravagii, aducând-o în pragul internării. 'Eu nu țin nicio dietă. Am ținut, m-am săturat de diete. Nu au avut efect. Am ținut tot ce există, inclusiv Dukan. Da, am avut probleme, am ținut 6 luni Dukan. N-am ajuns la spital pentru că am avut norocul să am lângă mine prieteni buni care au zis Gata!'… pentru că nu-mi era bine din anumite puncte de vedere. Nu am avut probleme cu ficatul, ci cu rinichii. Proteine multe… și eu și așa sunt mâncătoare de carne', a recunoscut pentru Wowbiz Mirabela.

În cele din urmă, cântăreața a ajuns  de urgență la bisturiu, în urmă cu un an și jumătate, din cauza unei tumori la unul din rinichi, ce a necesitat intervenție chirurgicală.

Foto: Facebook 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă