Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, cu scandal. Motivul separării este total neașteptat

Publicat pe

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, cu scandal. Motivul separării este total neașteptat. Cei doi au parte de o dragoste cu năbădăi, cu multe certuri și împăcări. Vedeta și afaceristul s-au certat de multe ori, însă de fiecare dată au ajuns, din nou, împreună. De data aceasta însă, cearta ar fi una foarte gravă. Nimeni nu se aștepta să se despartă din acest motiv!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi, de doi ani. Cei doi formează un cuplu de când afaceristul s-a despărțit de încă soția lui, Claudia Pătrășcanu. Chiar dacă aceștia nu au divorțat încă, Gabi Bădălău și artista nu mai sunt împreună. Așadar, Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au parte de o iubire pasională, presărată cu multe certuri și împăcări.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, cu scandal. Motivul separării este total neașteptatBianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou, cu scandal. Motivul separării este total neașteptat

Fiecare ceartă, urmată de despărțire, s-a lăsat cu multe semne de întrebare. Între vedetă și afacerist au existat mereu neînțelegeri, care au ieșit la iveală. Bianca Drăgușanu anunța, recent, că între ea și partenerul ei nu se pune vorba de separare, căci locuiesc împreună.

'Eu am o relație cu acest bărbat de aproape doi ani de zile, eu nu mi-am schimbat partenerul, noi dormim în aceeași casă, suntem bine. Ca apar șosete care intră, care ies, nu e problema mea.', spunea Bianca Drăgușanu, la Antena Stars.

Citește și: Adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu nu l-a însoțit pe Gabi Bădălău, la nunta lui Florin Salam: 'Pentru mine, nu există aceste persoane'

Citește și: Cum o educă Bianca Drăgușanu pe micuța Sofia, fiica ei: 'Va trebui să muncească mult' / EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Teodora Marcu de la Insula Iubirii fără machiaj și fără filtre

Citește și: O mai ții minte pe LIZ, concurenta care a participat la Vocea României gravidă în 9 luni? Cu se se ocupă acum: „Uitându-mă în urmă…'

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit, din nou

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-a terminat, din nou. Se pare că de data aceasta povestea lor de iubire s-ar fi încheiat cu scandal, notează Fanatik. După ce, în urmă cu puțin timp, cei doi se împăcaseră, acum se pare că s-ar fi despărțit. Totul ar fi început după ce cunoscutul om de afaceri ar fi ieșit în club cu gașca lui de prieteni, fapt care a enervat-o la culme pe vedetă. Fosta asistentă TV s-ar fi supărat tare și ar fi răbufnit la adresa partenerului ei de viață. Acest lucru ar fi pus capăt, din nou, relației lor, scrie Fanatik.

Cum a apărut Bianca Drăgușanu, după ce s-a spus că s-a despărțit de Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu nu a vorbit despre acest subiect, legat de separarea de Gabi Bădălău. Blondina a ieșit în oraș, să se distreze cu prietenele ei, imaginile fiind făcute publice pe rețelele de socializare. Vedeta apare cu zâmbetul pe buze, dansează și se simte bine, fără să dea de înțeles ce se află, de fapt, în sufletul ei. Nu este exclus faptul ca fosta asistentă TV și afaceristul să revină la sentimente mai bune și să fie, din nou, împreună.

Sursă foto: Instagram

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter