Cum arată Teodora Marcu de la Insula Iubirii fără machiaj și fără filtre

Publicat pe

Cum arată Teodora Marcu de la Insula Iubirii fără machiaj. Teodora Marcu, concurenta de la Insula Iubirii, a surprins pe toată lumea după ce a postat mai multe fotografii cu ea 100% naturală. Iată cum arată soția lui Alex Marcu fără machiaj și fără filtre.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

cum arată Teodora Marcu de la Insula Iubirii fără machiaj. Teodora Marcu și soțul ei, Alexandru, au decis să participe la Insula Iubirii pentru a-și testa relația. S-au cunoscut în urmă cu trei ani, însă au decis să se despartă după doar o lună. Viața i-a adus din nou împreună, iar după doi ani s-au împăcat. Ba chiar mai mult, au ajuns și în fața ofițerului de stare civilă și au spus cel mai sincer DA din viața lor.

Cum arată Teodora Marcu de la Insula Iubirii fără machiaj și fără filtreCum arată Teodora Marcu de la Insula Iubirii fără machiaj și fără filtre

Concurenta de la Insula Iubirii este extrem de activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent cu ultimele noutăți din viața sa. De curând, Teodora s-a filmat fără pic de machiaj pe față, iar fanii au fost surprinși să o vadă așa. Iată cum arată soția lui Alex 100% naturală!

Citește și: Cine este Teodora, concurentă la Insula Iubirii.E mai tânără cu 12 ani decât soțul ei

Citește și: Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat:”Mă accepți așa cum e…”

Citește și: David Pușcaș, scrisoare emoționantă de iertare pentru părinții lui adoptivi, Luminița Anghel și Marcel Pușcaș:’Mamă, tu ai fost îngerul meu…’

Citește și: De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână gravidă:„Mi-aș fi dorit trei copii

Cum arată Teodora Marcu de la Insula Iubirii fără machiaj

Fanii au putut să o vadă până acum pe Teodora Marcu de la Insula Iubirii machiată, cu părul aranjat și îmbrăcată în ținute care o pun în valoare. Însă, concurenta s-a filmat de curând fără pic de machiaj pe față, iar internauții au fost surprinși să vadă diferența destul de mare între preferata lor la televizor și cea total naturală.

Vedeta a apărut pe TikTok, acolo unde este extrem de activă, 100% naturală. Zeci de comentarii au apărut apoi, iar mulți dintre urmăritori susțineau că nici nu au mai recunoscut-o.

Teodora Marcu de la Insula Iubirii a făcut videochat

Într-o ediție de la Insula Iubirii, Alexandru Marcu a făcut o dezvăluire neașteptată despre partenera lui de viață. Mai exact, concurentul a spus că soția lui a făcut pentru o perioadă videochat.

Teodora Marcu a recunoscut apoi că a fost model pentru videochat, însă nu a făcut pentru o perioadă destul de lungă de timp. Din două săptămâni, soția lui Alex a fost model doar câteva zile. De asemenea, a mai precizat faptul că nu a făcut-o pentru bani, ci doar pentru că era curioasă să vadă cum este.

„Îi e frică să mă piardă. Da, este adevărat. Nu am făcut videochat, am vrut să văd cum e și ce e acolo. Cam în două săptămâni am fost câteva zile. Nu căutam o sursă de venit. M-am oprit înainte să mă văd prima dată cu Alex.

Am zis că poate continui sau nu, dar nu era ceva ce-mi plăcea foarte foarte mult. El nu a înțeles că acolo nu trebuie să te dezbraci dacă nu vrei. Dacă îmi doream să fac asta în continuare, mă accepți așa cum e. Oricum nu cred că rămâneam acolo’, spune Teodora Marcu.

sursă foto- captură de ecran, facebook

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter