Bianca Rus, în costum de baie după ce a slăbit 60 de kilograme

Publicat pe

Bianca Rus a arătat tuturor că se poate dacă vrei să slăbești. Vedeta a slăbit 60 de kilograme, iar acum a îmbrăcat costumul de baie și arată extraordinar de bine. Bianca Rus s-a mândrit cu silueta ei pe rețelele de socializare.

Dacă până acum Bianca Rus nu prea avea curajul să pună poze cu ea în costum de baie, însă după ce a slăbit enorm în ultima perioadă, acum a postat primele imagini cu ea în costum de baie. Vedeta și-a tăiat stomacul și a reușit să scape de 60 de kilograme. După operație de micșorare a stomacului, Bianca Rus a continuat să țină o dietă.

Artista se menține în formă și acum face sport, dar este și foarte atentă la ce mănâncă.

Dieta pe care o ține acum Bianca Rus

'Am făcut operație de micșorare a stomacului. Am slăbit 60 de kilograme, iar până la Paște vreau să mai dau jos încă 5 kilograme. Am eliminat toate alimentele nesănătoase și care îngrașă din meniu. Mănânc de trei ori pe zi, dar în cantitate mică. Nu mănânc niciodată cartofi cu carne sau orez cu carne.', a declarat Bianca Rus pentru VIVA!.

FOTO: Instagram

Bianca Rus, în costum de baie după ce a slăbit 60 de kilogrameBianca Rus, în costum de baie după ce a slăbit 60 de kilograme

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter