Mihaela Rădulescu, din nou la Românii au talent? E favorită să îi ia locul lui Florin Călinescu

Publicat pe

Florin Călinescu a renunțat la scaunul de jurat de la Românii au talent. Acesta se concentrează asupra altor proiecte și, pentru moment, spune pas televiziunii. 

La 63 de ani, Florin Călinescu a decis să intre în politică și…să o lase mai ușor cu televiziunea. Acesta a mărturisit că a încheiat contractul cu Pro TV la 1 iunie şi că nu poate preciza dacă renunţă definitiv la televiziune sau va lua doar „o pauză:  „În acest moment, nu pot preciza care este relaţia mea cu televiziunea: despărţire sau colaborare. Contractul meu cu Pro TV s-a încheiat la 1 iunie, nu am avut discuţii despre ce se va întâmpla. Din punct de vedere juridic, mingea este la ei. Nu ştiu exact ce prevede legislaţia CNA în legătură cu politicienii care apar în emisiuni, dacă este posibil sau nu într-un show precum «Românii au talent».

Toți sunt curioși să afle cine îi va lua locul acestuia în emisiunea concurs. De-a lungul anilor s-au produs multe schimbări la masa juraților, iată că și acum se va întâmpla la fel.  Conform Huff.ro,  Florin Călinescu care nu mai are contract cu Pro Tv și ar putea fi înlocuit chiar de fosta sa colega Mihaela Rădulescu.

Prezentatoarea a fost moderator al emisiunii FERMA, de la același post. Înainte de acest show, ea a ocupat scaunul de jurat de la Românii au talent, dar a plecat, iar Mihai Petre i-a luat locul.

Mihaela Rădulescu, din nou la Românii au talent? E favorită să îi ia locul lui Florin CălinescuMihaela Rădulescu, din nou la Românii au talent? E favorită să îi ia locul lui Florin Călinescu

Florin Călinescu și-a dat demisia de la ProTV. Motivul pentru care a plecat

Florin Călinescu a făcut parte din juriul de la ‘Românii au talent’, iar acum a luat decizia a se îndrepta se politică. Decizia prezentatorului TV este surprinzătoare. Colaborarea dintre ProTV și Florin Călinescu s-a încheiat în urmă cu o lună.

Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză‘, a declarat Florin Călinescu pentru Antena3.ro.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter