Bianca Rus are un iubit tinerel. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz: ”Este tare îndrăgostită”

Publicat pe

Bianca Rus are un nou iubit, după ce a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities. Artista și-a găsit jumătatea, însă preferă să fie cât mai discretă în ceea ce privește noua ei relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De câteva luni, Bianca Rus are un nou iubit, iar acesta este mult mai tânăr decât ea. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil! nu vrea să se afle prea multe despre relația ei, mai ales că este la început.

Citește și: Bianca Rus susține că este sabotată la Bravo, ai stil! Celebrities și vrea să plece din competiție: „Își bat joc la greu de mine. Mă omoară cu zile”

'Bianca este cu un tânăr de care este tare îndrăgostită. Deocamdată nu vrea să vorbească despre noua ei relație', a declarat un apropiat al fostei concurente de la Bravo, ai stil! Celebritries, pentru Wowbiz.ro.

Cei doi sunt împreună de doar câteva luni, însă vedeta are mare grijă înainte de a se afișa cu cineva, după eșecurile pe care le-a avut în dragoste până acum.

Citește și: Bianca Rus nu se mai oprește din slăbit, după operația de micșorare a stomacului. De necrezut cum arată acum

Bianca Rus are un iubit tinerel. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz: 'Este tare îndrăgostită'Bianca Rus are un iubit tinerel. Primele imagini cu cel mai nou cuplu din showbiz: 'Este tare îndrăgostită'

Bianca Rus are un nou iubit

Se pare că fosta concurentă de la Bravo, ai stil! a pus ochii pe un bărbat mult mai tânăr decât ea. Bianca Rus nu a postat nicio fotografie cu noul iubit pe rețelele de socializare, însă acesta pare că nu ascunde deloc relația.

Cei doi au făcut câteva poze pentru un magazin de haine, iar acolo au fost dați de gol. 'Bianca Rus si iubitul ei vă prezintă noile costume pereche', este mesajul care apare pe pagina magazinului.

Tânărul este model și a mai apărut alături de Bianca Rus și în alte poze de promovare.

Citește și: Bianca Rus – jignită, bătută şi cu banii furaţi. De un an se chinuie să divorţeze de cel care i-a fost soţ doar o lună / Cum se apără bărbatul

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter