George Burcea i-a dat o replică usturătoare Andreei Antonescu, în scandalul cu... Andreea Bălan: „Oamenii care joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală...”

Publicat pe

Atacurile și replicile acide dintre George Burcea și Andreea Antonescu continuă la Ferma. După cântăreața i-a spus lui George Burcea că el este doar fostul soț al Andreei Bălan, acum, actorul a revenit cu o replică destul de înțepătoare pentru artistă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DESEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Artista a spus ce crede cu adevărat despre fostul soț al Andreei Bălan. Andreea Antonescu a fost directă și a făcut câteva declarații tăioase la adresa lui George Burcea.

Andreea Antonescu: „George Burcea e doar fostul soț al Andreei Bălan'

‘Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea. A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă’, a declarat Andreea Antonescu.

George Burcea i-a dat o replică usturătoare Andreei Antonescu, în scandalul cu... Andreea Bălan: „Oamenii care joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală...'George Burcea i-a dat o replică usturătoare Andreei Antonescu, în scandalul cu... Andreea Bălan: „Oamenii care joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală...'

Andreea Antonescu, în război cu George Burcea la Ferma! Declarații tăioase: „Este doar fostul soț al Andreei Bălan”

Acum, actorul a reacționat și a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare.

„Mi-am promis că nu mă mai bag în rahaturi…dar totuși…Când pretinzi că ești un ARTIST, un om onest, o voce bună de peste 20 de ani… nu pot să tac. Nu pot să tac în fața oamenilor… și mai mult de atât… în fața oamenilor care o joacă la TV că sunt sfinți, dar în viața reală..Sunt așa cum îi vedeți aici (referire la clipul în care Andreea Antonescu a sunat la numărul de urgență, spunând că este sechestrată de iubitul ei) .. Accept să mă judece un om corect, cu coloană și cu demnitate. Niciodată nu-mi voi ține gura în fața acestui gen de om! Cu dragoste!”, a scris George Burcea, în mediul online. 

Citește și: Andreea Antonescu, despre relația cu George Burcea, la Ferma: „Voi fi mereu de partea Andreei, este din familia mea'

Andreea Antonescu a spus că este sechestrată de iubitul ei

Mai mult, lovitura de grație a constat în fundalul pe care George Burcea a ales să posteze mesajul. Fundalul era de fapt o fotografie cu Andreea Antonescu de când bruneta a sunat la 112 și a spus că este sechestrată în casă de către Ștefan Manolache, fostul ei iubit.

Andreea Antonescu a sunat la 112, unde a spus că este sechestrată într-un apartament de lux din Iași. Ștefan Manolache este din Iași, iar cel mai probabil cântăreața se afla acasă la acesta.

Citește și: Mihaela Rădulescu a încercat să facă pace între Andreea Antonescu și George Burcea: „Tu ai divorțat de Andreea ta, nu și de cealaltă, nu?'

Poliția a intervenit imediat și s-a deplasat la locul care a fost indicat de artistă. În primă fază, Andreea Antonescu nu a recunoscut că a sunat la numărul de urgență, însă mai apoi a recunoscut că s-a certat cu Ștefan Manolache, iar acesta nu i-ar fi dat voie să iasă din casă.

Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au fost găsiți la adresa respectivă de oamenii legii, iar vedeta le-a recunoscut că s-a certat cu iubitul ei.

Citește și: George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma: „O frustrare, pe motive de 2 lei’

Jumătatea trupei Andre a fost amendată cu 4.000 de lei pentru apel nejustificat la 112. Potrivit unor surse, Andreea Antonescu nu a vrut să recunoască apelul la serviciul de urgență, însă în istoricul apelurilor a fost găsit apelul către 112. Tot aceleași surse susțin că vedeta mirosea a alcool.

Cum s-a apărat vedeta

‘V-aș da bună dimineața, dar am făcut-o deja în jurul orei 7 cu un story, care probabil relata așa, dacă puteați citi printre rânduri, că nu am fost deloc sechestrată. Aseară am trecut printr-o experiență stranie. Ideea e în felul următor: nu am fost sechestrată. Aseară eram acasă cu Ștefan Manolache, asta din dorința noastră de a nu mai apărea atât de mult în story-uri. (…) Au venit cu copii în vizită. Ștefan a scos telefonul de firmă și copilașul a început să butoneze. A butonat la 112, iar pe fundal s-a auzit că subsemnata voia să plece la mașină, pentru că nu mai aveam țigări. Ștefan a considerat că am fumat prea mult, iar eu mă rugam să-mi dea cheile. Nu-mi găseam nici cheile de la casă. Autoritățile și-au făcut datoria și au venit imediat și au considerat că e vorba despre un sechestru. Partea bună a fost că nu a fost că nu era niciun sechestru, partea mai puțin bună este că trebuie să plătesc o amendă’, a spus Andreea Antonescu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter