Andreea Antonescu, în război cu George Burcea la Ferma! Declarații tăioase: "Este doar fostul soț al Andreei Bălan"

Publicat pe

Andreea Antonescu a ajuns la cuțite cu George Burcea, după ce s-au întâlnit la Ferma și și-au aruncat cuvinte grele. Jumătatea trupei Andre a fost surprinsă când a auzit ce spunea fostul soț al Andreei Bălan despre ea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Probabil că nimeni nu se aștepta ca între ei să existe o apropiere prea mare, având în vedere situația actuală, dar nici să înceapă un adevărat scandal. Andreea Antonescu și George Burcea au început războiul la Ferma, iar acesta continuă și după terminarea filmărilor.

Citește și: Andreea Antonescu, despre relația cu George Burcea, la Ferma: „Voi fi mereu de partea Andreei, este din familia mea”

Artista a spus ce crede cu adevărat despre fostul soț al Andreei Bălan. Andreea Antonescu a fost directă și a făcut câteva declarații tăioase la adresa lui George Burcea, iar acesta cu siguranță va fi deranjat când va auzi.

'Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea. A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă', a declarat Andreea Antonescu pentru Click!.

Citește și: Mihaela Rădulescu a încercat să facă pace între Andreea Antonescu și George Burcea: „Tu ai divorțat de Andreea ta, nu și de cealaltă, nu?”

Andreea Antonescu, în război cu George Burcea la Ferma! Declarații tăioase: "Este doar fostul soț al Andreei Bălan"Andreea Antonescu, în război cu George Burcea la Ferma! Declarații tăioase: "Este doar fostul soț al Andreei Bălan"

George Burcea o atacă dur pe Andreea Antonescu la Ferma

Se pare că actorul nu o are prea tare la suflet pe cea mai bună prietenă a fostei sale soții. George Burcea a atacat-o pe Andreea Antonescu, chiar de când aceasta a intrat la Ferma.

'Ferma mi-a făcut o mare surpriză: aseară mi-a adus cea mai bună voce feminină din România, femeia sfântă şi exemplul perfect de «om cinstit». Andra, Delia, iertaţi-mă!', a menţionat el, pe conturile socializare.

De aici până la un adevărat război a mai fost doar un pas. Acum râmâne de văzut care va fi relația lor și după încheierea emisiunii de la ProTV.

Citește și: George Burcea, scandal de proporții cu Andreea Antonescu, după Ferma: „O frustrare, pe motive de 2 lei'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter