Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei, despistați pozitiv cu coronavirus! "I-am dat și lui"

Publicat pe

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei, unul dintre cuplurile cele mai îndrăgite din cadrul show-ului, au fost depistați pozitiv cu coronavirus! Cei doi s-au izolat împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale sezonului doi al show-ului, au fost depistați pozitiv cu coronavirus. Cei doi s-au izolat împreună, iar concurenta a făcut deja primele declarații despre starea ei de sănătate. Din păcate, Andreea, după cum singură a declarat, nu a crezut în coronavirus, iar acum starea ei de sănătate nu este prea bună.

Citește și: Carla Bruni, poveste de amor demnă de un film. S-a iubit și cu tatăl, și cu fiul…

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei, primele declarații după ce s-au infectat cu COVID-19

Andreea Pirui și Marius au avut o relație destul de tumultuoasă pe parcursul show-ului, însă au fost o pereche extrem de iubită de fani, care au sperat să rămână împreună. după ce au ieșit din competiție însă, relația lor a trecut la un alt nivel, iubitul ei cerând-o de soție pe blondină.

Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei, despistați pozitiv cu coronavirus! "I-am dat și lui"Andreea Pirui și Marius de la Puterea Dragostei, despistați pozitiv cu coronavirus! "I-am dat și lui"

În ultima vreme însă, fanii celor doi au fost intrigați de faptul că Andreea și Marius, care erau destul de activi pe rețelele de socializare, au dispărut din peisaj. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a revenit însă pentru a-și liniști fanii, dar veștile nu au fost prea bune… Atât ea, cât și iubitul ei au fost depistați pozitiv cu coronavirus, iar acum se află împreună în izolare.

'Bună, dragii mei. N-am mai postat de câteva zile pentru că m-am simțit foarte rău, m-a durut foarte tare capul și m-am dus la spital să-mi fac un test de corona. A ieșit pozitiv, așa că stau în casă, două săptămâni stau izolată, iau medicamente, trebuie să am grijă de mine. I-am dat și lui Marius. Credeți în virus, nici eu n-am crezut, dar uite că există. Aveți grijă de voi, purtați masă și spălați-va pe mâini', a scris Andreea Pirui pe contul de socializare.

Citește și: Andreea Bălan, confesiuni sincere despre temeri și regrete: „Se pot ierta greșelile în funcție de conjuctură. E un regret pe care îl am…”/ EXCLUSIV

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter