Un nou scandal în familia Pastramă! Florin s-a certat cu Brigitte și a plecat de acasă, fără telefon și fără acte

Publicat pe

Noi probleme în familia Pastramă! Florin a plecat de acasă fără acte și fără telefon, după o nouă ceartă, fără ca soția lui, Brigitte să știe de el!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că problemele nu se mai termină în familia Pastramă! Când în sfârșit lucrurile păreau să meargă mai bine, tensiunile și conflictele nu au fost aplanate, iar Florin Pastramă a plecat de acasă, fără ca nimeni din familie să știe ceva de el.

Brigitte, Florin și copiii au plecat la Timișoara, unde Brigitte și-ar fi făcut o nouă intervenție la buze.

Citește și: Andreea Bălan, confesiuni sincere despre temeri și regrete:„Se pot ierta greșelile în funcție de conjuctură. E un regret pe care îl am…'/ EXCLUSIV

O nouă ceartă între Brigitte și Florin Pastramă

Chiar dacă au schimbat aerul, se pare că nervii nu au putut fi ținuți în frâu și după o ceartă destul de urâtă Brigitte s-ar fi ascuns în baie, pentru a nu se ajunge iarăși la violență. De data aceasta, însă, lucrurile au decurs total diferit, căci în momentul în care a ieșit Brigitte nu l-a mai găsit pe Florin acasă, potrivit spynews.ro.

Citește și: Victor și Giovanni Becali au fost testați pozitiv cu COVID-19

Un nou scandal în familia Pastramă! Florin s-a certat cu Brigitte și a plecat de acasă, fără telefon și fără acteUn nou scandal în familia Pastramă! Florin s-a certat cu Brigitte și a plecat de acasă, fără telefon și fără acte

Florin Pastramă a plecat de acasă, fără acte sau telefon și este pur și simplu de negăsit. Bărbatul a plecat de acasă într-un tricou și o pereche de pantaloni scurți.

Brigitte Pastramă și-a căutat soțul și a început să-și facă griji, fiind în dilemă dacă să revină în București fără el sau să aștepte să se întoarcă în locuința din Timișoara.

Citește și: Andreea Antonescu, în război cu George Burcea la Ferma! Declarații tăioase:„Este doar fostul soț al Andreei Bălan'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter