Victor și Giovanni Becali au fost testați pozitiv cu COVID-19

Publicat pe

Victor și Giovanni Becali au fost testați pozitiv cu COVID-19. Momentan, cei doi sunt în stare bună, însă nu se cunosc circumstanțele infectării lor. Victor și Giovanni Becali au vorbit în repetate rânduri despre pandemia globală de COVID-19 și au spus că fac tot posibilul pentru a se proteja în această perioadă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este cover-viva-octombrie-cadou-small-96-763x1024.jpg

Citește și: Un nou simptom COVID-19. Medicii au descoperit încă un semn al infectării cu noul coronavirus

Ce declarau anterior Victor și Giovanni Becali despre pandemia de COVID-19

Victor și Giovanni Becali au fost testați pozitiv cu COVID-19Victor și Giovanni Becali au fost testați pozitiv cu COVID-19

Giovanni Becali a mărturisit că speră ca această pandemie să nu mai dureze mult, însă va continua să se protejeze.

„Astea-s urmările pandemiei. Sper că nu va mai continua mult. Aud că va ține până la sfârșitul verii viitoare. Stăm cu măști, trăim cu asta. E cea mai periculoasă răceală. Să-i zicem gripă. E foarte periculoasă', a declarat vărul lui Gigi Becali.

Latifundiarul din Pipera este și el la fel de grijului în perioada pandemiei. Însă, mama lui a fost și ea infectată cu virusul.

Și mama lui Gigi Becali a fost infectată cu COVID-19

Mama lui Gigi Becali, Alexandrina, a fost infectată cu coronavirus. Vestea a venit după ce la FCSB a fost depistat un adevărat focar de COVID, 18 jucători şi membrii ai staff-ului fiind testaţi pozitiv, motiv pentru care, la partida din Europa League cu Backa Topola, clubul lui Becali a avut la dispoziţie doar 14 jucători.

În urma celor cinci teste, patronul FCSB a aflat că nu este infectat cu noul coronavirus și își poate vedea liniștit de treburi, fără să fie nevoit să stea în autoizolare.

După George Copos, și frații Becali au luat COVID-19

Fost patron al Rapidului preț de ani buni, George Copos a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. În vârstă de 67 de ani, omul de afaceri a ocupat în trecut, printre altele, și funcția de vicepremier al României.

Omul de afaceri a transmis un mesaj în care a dorit să mulțumească doctorilor pentru toate eforturile pe care le fac în această perioadă greu încercată.

Confirm! Trăiască doctorii și personalul medical din România!’, a transmis George Copos (67 de ani) pentru Libertatea.

Citește și: Un nou simptom COVID-19. Medicii au descoperit încă un semn al infectării cu noul coronavirus

George Copos a fost vicepremier al României și este unul dintre cei mai importanți oameni de afaceri din țară. Omul de afaceri a fost si patron al clubului RAPID.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter