Liviu Vârciu îl acuză pe Pepe că i-a furat iubita: "Am iubit-o, iar el a venit cu ea de mână, la ziua mea. Cât tupeu să ai?"

Publicat pe

Pe Liviu Vârciu și Pepe îi leagă o prietenie de ani, însă abia acum a povestit Liviu Vârciu despre un episod din trecut, care pare să-l fi deranjat destul de tare pe prezentatorul show-ului Rămân cu tine.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Liviu Vârciu s-a așezat la casa lui, alături de Anda Călin, femeia care i-a dăruit doi copii, un băiat și o fetiță. În plus, Liviu mai are o fată de 18 ani, Carmina, dintr-o relație anterioară. La rândul lui, Pepe este însurat cu Raluca Pastramă, iar cei doi au două fetițe: Rosa Alexandra și Maria.

În urmă cu 21 de ani, însă, lucrurile stăteau total diferit, Liviu Vârciu făcând declarații abia acum despre momentul în care Pepe i-a furat iubita și s-ar fi prezentat chiar la ziua lui de naștere la brațul ei.

Citește și: Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă:„Îmi plac bărbații care aduc flori' / EXCLUSIV

Pepe s-a afișat cu fosta iubită lui Liviu Vârciu, la 4 zile de la depărțire

„Să vi-l spun pe fratele meu, Pascu Ionuț. Eu eram ditamai celebrul. Stăteam la restaurant așa, frumos, la masă, mă sună Pepe. Ce faci, Vârciule? Pot să vin să vorbesc și eu ceva cu tine? Haide, vino. Uite cum vine Pepe la restaurant. Eu am avut o prietenă, am iubit-o, am avut o relație cu ea. Mă certasem cu domnișoara de patru zile. Mi-a zis: mai ai ceva cu doamna? M-am uitat la el, prima oară am vrut să-l mușc de cap, dar mi-am dat seama că nu mai am treabă. Aia a fost.

Citește și: Însărcinată în al doilea trimestru, Gina Pistol are probleme. Vedeta le-a cerut ajutorul fanelor:„Voi cum procedați, cum gestionați asta?'

Într-o săptămână venea ziua mea, o făceam la Max. Ia uite cum stăteam eu la Max așa. Cine intră la ziua mea, de mână? Pepe și cu doamna. Băi, când i-am văzut a căzut clubul pe mine. Băi, cât tupeu să ai? Bine, mă. Nu mai am nimic cu ea, du-o, mă, acasă, pup-o în secret, nu vreau să te văd, fă ce vrei tu. A venit la ziua mea cu ea! Cu EA!', a declarat Liviu Vârciu, nervos, pe YouTube.

Liviu Vârciu îl acuză pe Pepe că i-a furat iubita: "Am iubit-o, iar el a venit cu ea de mână, la ziua mea. Cât tupeu să ai?"Liviu Vârciu îl acuză pe Pepe că i-a furat iubita: "Am iubit-o, iar el a venit cu ea de mână, la ziua mea. Cât tupeu să ai?"

Explicația lui Pepe: „Eu voiam să vă împac”

La rândul lui, Pepe, amuzat de toată situația, și-a justificat rapid gestul: „Eu voiam să vă împac'.

De aemenea, Liviu Vârciu a mai povestit un episod asemănător, când Pepe l-a sunat în timp ce era cu o fostă iubită a membrului, pe atunci, de la L.A: „Dormeam, 21 de ani aveam. Mă sună Pepe: Eu sunt la Club, vrea să te salute cineva. Vorbesc bla, bla, bla. Îi zic: ce cauți cu Pepe???'.

Citește și: Alex Bodi, prima declarație după ce Bianca Drăgușanu a apărut cu ochiul vânăt și a sugerat că el a bătut-o:„Vă bucurați de răul altuia…'

„Eu când făceam cunoștință cu o fată nu întrebam de zodie e sau așa. Întrebam: Bună, ai fost cu Pepe, cumva?', a ținut să precizeze Liviu Vârciu.

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter