Bogdan de la Insula iubirii are o nouă iubită. Hannelore este istorie, o brunetă sexy i-a luat locul

Publicat pe

Hannelore și Bogdan au fost un cuplu controversat la Insula iubirii, iar după terminarea emisiunii au făcut nunta. Căsnicia lor a durat doar câteva luni, iar Bogdan de la Insula iubirii are acum o nouă iubită.

Fiecare a luat-o pe drumul lui, după ce Hannelore și Bogdan au semnat actele de divorț. Este a doua femeie cu care fostul concurent de la Insula iubirii se afișează, după divorțul de controversata blondă din emisiunea de la Antena 1.

Acum, în viața lui Bogdan de la Insula iubirii a apărut o nouă femeie. Fostul concurent este îndrăgostit până peste cap de o focoasă brunetă care este make-up artist. Cei doi au fost recent în club, unde s-au distrat împreună și s-au sărutat. Alexandra o cheamă pe cea care a reușit să-i fure inima fostului soț al lui Hannelore.

După divorțul de Bogdan, Hannelore a ajuns pe mâna medicului estetician și și-a pus silicoane. Fosta concurentă de la Insula iubirii nu s-a afișat cu niciun bărbat, după ce a rămas o femeie singură.

Părinții lui Hannelore nu-l plăceau pe Bogdan

Se pare că părinții lui Hannelore de la Insula iubirii nu erau atât de încântați de relația fiicei lor. Bogdan a mărturisit că părinții fostei sale soții nu-l plăceau și de multe ori nu-și vorbeau. ‘Nu mă plăceau deloc. Noi am stat împreună după 3-4 ani de relație. Cea mai bună prietenă a ei este mama ei, iar ea de fiecare dată mergea și îi povestea. Nimeni nu-i perfect. Eu am ajuns personajul negativ fără să am drept la replică. Da, tatăl ei mă înjura. La nuntă nu prea ne-am intersectat. Ea se înțelegea cu părinții mei’, a spus Bogdan.

FOTO: Facebook

Bogdan de la Insula iubirii are o nouă iubită. Hannelore este istorie, o brunetă sexy i-a luat loculBogdan de la Insula iubirii are o nouă iubită. Hannelore este istorie, o brunetă sexy i-a luat locul
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter