Anna Lesko, declarații sincere după despărțirea de tatăl copilului ei: "Dai raport unde ești, cu cine ești..."

Publicat pe

Anna Lesko a făcut declarații despre relațiile de cuplu, cum acestea se deteriorează uneori cu trecerea timpului. Ea e de părere că familiaritatea care intervine între iubiți strică pasiunea și iubirea dintre ei.

S-a aflat în urmă cu câteva săptămâni că Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei. 10 ani de relație au stat împreună, s-au iubit, au împărțit bune și rele, dar iată că acum au luat-o pe drumuri separate.

Vedeta s-a dat cu părerea despre relații, în general, pe Facebook. A explicat că totul e drăguț la început, că iubiții se obișnuiesc cu obiceiurile fiecăruia. Apoi încep să dea explicații unde se află, cu cine merg în oraș. Intervine familiaritatea, iar după părerea ei, și sfârșitul poveștii de dragoste.

„E drăguț la început. Se mută împreună. Fac cunoștință cu obiceiurile, gusturile, preferințele fiecăruia, ciudățeniile fiecăruia. Lui îi place pâinea arsă la micul dejun iar ea face pipi cu ușa deschisă larg la baie. Unele obiceiuri înveți să le accepți iar altele sunt ofensive, pur și simplu enervante.

Se creează rutină. Devin familiari și crește sentimentul de siguranță. Începi să dai „raport” unde ești, cu cine ești, ce faci, ce vei face în următoarele 10 minute și până când va veți vedea la sfârșitul zilei, etc…Familiaritatea asta de multe ori se dovedește a fi un anti-afrodiziac ✌️”, a scris Anna Lesko pe Facebook.

Anna Lesko, declarații sincere după despărțirea de tatăl copilului ei: "Dai raport unde ești, cu cine ești..."Anna Lesko, declarații sincere după despărțirea de tatăl copilului ei: "Dai raport unde ești, cu cine ești..."

Anna Lesko, mesaj furibund pentru femeile care o acuză că e indecentă: 'Cu spume la gură îmi scrii că sunt o mamă imorală'

Anna Lesko își încântă aproape zilnic fanii din social media cu fotografii provocatoare, dar și-a atras și o armată de hateri, care consideră că a întrecut limita decenței. Artista nu a mai suportat cuvintele grele și a ripostat, într-un mesaj de zile mari și un limbaj la care nu te-ai aștepta.

Foto: Facebook 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter