Claudia Pătrășcanu, prima aniversare fără Gabi Bădălău! Cine a trezit-o din somn în dimineața în care a împlinit 39 de ani. Fotografia care a făcut mii de likeuri!

Publicat pe
Claudia Pătrășcanu, prima aniversare fără Gabi Bădălău! Cine a trezit-o din somn în dimineața în care a împlinit 39 de ani. Fotografia care a făcut mii de likeuri!Claudia Pătrășcanu, prima aniversare fără Gabi Bădălău! Cine a trezit-o din somn în dimineața în care a împlinit 39 de ani. Fotografia care a făcut mii de likeuri!

După divorțul de Gabi Bădălău, Claudia Pătrășcanu traversează o perioadă foarte dificilă. Bruneta a avut ieri parte de prima aniversare fără soț, însă cei 39 de ani împliniți nu au prins-o singură. Claudia i-a avut alături pe cei doi băieței ai săi.

Claudia Pătrășcanu a împlinit ieri 39 de ani, marcând astfel, la două luni de la divorț, prima aniversare fără Gabi Bădălău. Bruneta nu trece printr-o perioadă foarte bună, divorțul fiind o etapă dificilă în viața oricărei femei care trece prin așa ceva. Cu toate că nu a făcut petrecere, Claudia a avut totuși parte de compania perfectă, alături de cei doi băieței pe care îi are cu Gabi Bădălău.

'Am tot ce își poate dori un om pe acest Pământ', a scris Claudia pe Instagram, alături de un video în care cei doi copii o ajută să sufle în lumânări. Vedeta și-a serbat ziua la Constanța, acolo unde s-a mutat cu copiii după divorț, pentru a fi ajutată de mama sa la creșterea celor mici. Între timp, se luptă în instanță cu Gabi Bădălău pentru avere și custodia celor doi copii.

Claudia Pătrașcu, detalii neașteptate despre divorț

La aproape două luni de la decizia de a divorța, Claudia Pătrășcanu, care s-a mutat între timp la Constanța cu cei doi copii ai cuplului, a venit cu primele detalii despre viața de după, într-un interviu acordat Antena Stars.

Oricât de mult rău aş primi, tot o să iubesc oamenii şi viaţa pentru că Dumnezeu ţi le dă cu un scop. Şi pe tatăl copiilor mei o să-l iubesc ca om. Nu mă gândeam vreodată că o să divorţez. Încerc să mă pun pe picioare. Cred în Dumnezeu că o să aranjeze lucrurile. Nu este uşor, este dureros, nu ştii cum să le explici copiilor‘, a spus artista la Antena Stars.

Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Drama nebănuită a lui Arlechino. Mihai Gruia Sandu, implicat într-un scandal halucinant: a fost târât prin tribunale de fosta soție și nu și-a putut vedea copiii

Anna Lesko, declarații sincere după despărțirea de tatăl copilului ei: „Dai raport unde ești, cu cine ești…'

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter