Brigitte a pus piciorul în prag! Condiția pe care i-a pus-o lui Florin Pastramă, după apariția imaginilor când este bătută: "I-a spus clar că, dacă se mai repetă astfel de scene..."

Publicat pe

Brigitte Pastramă ar fi pus piciorul în prag și i-ar fi impus o condiție esențială actualului soț, după apariția imaginilor din shaormerie, când este bătută de Florin Pastramă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Săptămâna trecută, imagini surprinzătoare au ieșit la iveală! Protagoniștii: Brigitte și Florin Pastramă! Cu toate că au susținut mereu că nu întâmpină niciun fel de probleme și totul merge ca pe roate în relație, imaginile au dovedit exact contrariul! Ba chiar Florin s-a dovedit a fi destul de agresiv cu soția lui.

După o ceartă, Florin Pastramă s-a aprins mai mult decât era cazul și nu și-a mai putut stăpâni pornirile și accesele de furie. Totul s-a răsfrânt asupra partenerei sale, care a fost luată de ceafă, smucită astfel încât i-a sărit și mătura din mână și băgată într-un colț al camerei. Acestea au fost imaginile apărute, care au zguduit lumea showbiz-ului.

Citește și: George Burcea, mesaj ironic în legătură cu noua relație a Andreei Bălan:„Eu prost…'

Brigitte a lămurit că imaginile ar fi mai vechi și chiar i-a luat apărarea soțului, precizând că mai survin și certuri, ca în cazul oricărui cuplu.

Scenele sunt vechi, nu de acum. Mai precis din ianuarie. Sunt minciuni, nu m-a bătut nimeni. A fost doar o ceartă. Ce, oamenii nu se mai ceartă?! E totul lapte și miere? Arată-mi mie o familie care nu se ceartă, pe bune! Dar noi suntem învățați să facem din țânțar armăsar, asta e', a spus fosta doamnă Năstase la momentul respectiv.

Citește și: Oana Cuzino are o fiică superbă care-i seamănă leit! Naomi a ajuns la vârsta majoratului și se pregătește de facultate:„Ea este versiunea mea mult îmbunătățită'/ EXCLUSIV

„Faptul că e soțul ei, nu îi dă nici un drept să o lovească”

Noi detalii de culise ies acum la iveală, apropiații cuplului susținând că Brigitte ar fi pus piciorul în prag, impunându-i soțului condiția ca astfel de episoade să nu se mai repete. În caz contrar, Florin riscă să se trezească cu bagajele la ușă.

Citește și: Ce se întâmplă cu apartamentul lui Cornel Galeș?De ce nu vrea să se mute nimeni în casa fostului soț al Ilenei Ciuculete

Brigitte a pus piciorul în prag și i-a spus clar lui Florin că dacă se mai repetă astfel de scene, ea îi pune bagajul la ușă. E casa ei, iar el stă în ea. Faptul că e soțul ei, nu îi dă nici un drept să o lovească. Ea plătește facturi, întreținere. E clar că va trebui să respecte aceste condiții', au dezvluit surse apropiate cuplului, pentru Click!

Reamintim că cei doi locuiesc într-o casă în zona Pipera, alături de fiica lui Brigitte din cea de-a doua căsnicie.

Brigitte a pus piciorul în prag! Condiția pe care i-a pus-o lui Florin Pastramă, după apariția imaginilor când este bătută: "I-a spus clar că, dacă se mai repetă astfel de scene..."Brigitte a pus piciorul în prag! Condiția pe care i-a pus-o lui Florin Pastramă, după apariția imaginilor când este bătută: "I-a spus clar că, dacă se mai repetă astfel de scene..."

Sursa foto: Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter