George Burcea, mesaj ironic în legătură cu noua relație a Andreei Bălan: "Eu prost..."

Publicat pe

George Burcea a transmis un nou mesaj acid pe rețelele de socializare în legătură cu relația fostei sale partenere, Andreea Bălan, cu Tiberiu Argint.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

George Burcea a postat pe rețelele de socializare o imagine alături de marele actor Marius Bodochi, însă comentariile s-au îndreptat tot în direcția despărțirii de Andreea Bălan. Fanii sunt împărțiți în două tabere: cei care îl acuză pe actor și cei care nu-l blamează și consideră că este liber să facă ceea ce își dorește.

Actorul nu s-a putut abține și a răspuns ironic la câteva comentarii.

Din păcate, ți-a luat altcineva locul mult mai simpăticuț ca tine', a fost unul dintre mesajele la care George Burcea a răspuns: csf (n.r.: Ce să fac?!)… Eu prost'.

Citește și: Ce se întâmplă cu apartamentul lui Cornel Galeș?De ce nu vrea să se mute nimeni în casa fostului soț al Ilenei Ciuculete

O femeie s-a arătat indignată de răspuns și a ținut să-i dea o replică: Răspuns corect..! Dar ai uitat să specifici înca ceva: ți-a scăpat… ești un drogat și needucat la răspunsurile care le dai! Nu așa se vorbește, nu mă miră că a renunțat Andreea la tine, e o femeie prea finuță să stea cu un așa arogant și needucat'.

Cum în mesaj s-au strecurat câteva greșeli gramaticale, actorul a taxat-o imediat pe femeia care i-a adus critici dure: Iubita mea, îți recomand puțină gramatică și apoi discutăm mai multe…. dacă înveți ;)))'.

Citește și: Simona Gherghe a avut probleme cu infertilitatea. Vedeta a urmat tratament timp de un an și jumătate pentru a rămâne însărcinată:'Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro'

„Nu a murit nimeni de la un divorț”

Într-un alt mesaj, George Burcea este întrebat de ce s-a despărțit de Andreea, răspunsul ironic stârnind amuzament pe internet: „pentru tine…de ce nu recunoști”.

La polul opus, s-au remarcat și comentarii pozitive al adresa fostului soț al Andreei Bălan: „Te rog, nu pune la suflet absolut nimic din comentariile răutacioase! Tu știi mai bine ce a fost în familia ta, așa că fii nepăsător! Doare mai tare… multă fericire îți doresc”, „Măi eu când văd atâtea comentarii penibile mi se face sincer greață „de ce te-ai despărțit? Păcat, nu ai știut sa apreciez ceea ce ai avut.. Ți-a luat altcineva locul” și multe altele comentarii de genul! Dragilor, eu zic că fiecare ar trebui să se uite în casa lui și să îi lase pe alții în pace! Doar ei doi știu cu adevărat ceea ce a fost acolo, nimeni altcineva! Încercați sa nu o mai dați în penibil cu altfel de comentarii, nu a murit nimeni de la un divorț, viața merge înainte!”, „Oamenii se mai și despart… Dacă te-ai căsătorit și ai făcut copiii, nu e obligatoriu să rămâi într-o relație dacă nu mai te simți ok pentru copiii sau… mai rău pentru gura lumii. Nimeni nu îți trăiește viata și nu trebuie sa dai socoteala nimănui. O viață avem și trebuie să o trăim așa cum ne place și ne este bine nouă.. Nu pentru alții, nu pentru nimeni. Sucees amândurora în ceea ce faceți. Sa fiți sănătoși și iubiți cum, de cine și când vreți.. În rest.. Nimic și nimeni care se baga în seamp, NU CONTEAZĂ”, „Pune omul o poză cu marele Marius Bodochi și voi tot cu Andreea Balan”.

Citește și: Nicki Minaj este însărcinată și va deveni mamă pentru prima oară!Primele imagini cu burtica de gravidă

George Burcea, mesaj ironic în legătură cu noua relație a Andreei Bălan: "Eu prost..."George Burcea, mesaj ironic în legătură cu noua relație a Andreei Bălan: "Eu prost..."

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă