Simona Gherghe a avut probleme cu infertilitatea. Vedeta a urmat tratament timp de un an și jumătate pentru a rămâne însărcinată: ”Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro”

Publicat pe

Simona Gherghe a devenit mamă pentru prima dată la 39 de ani, iar fosta prezentatoare TV s-a luptat cu infertilitatea și chiar a fost la un pas să apeleze la fertilizarea in vitro. Pentru a rămâne însărcinată, vedeta a urmat niște tratamente.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 41 de ani, Simona Gherghe a adus pe lume cel de-al doilea copil, pe cale naturală. Diferența de vârstă dintre micuța Ana și Vlad este de fix doi ani. Fosta prezentatoare de la Acces Direct și-a dorit mult să-și întemeieze o familie și să devină mamă.

Simona Gherghe a răspuns curiozităților mămicilor care o urmăresc pe rețelele de socializare și a vorbit deschis despre modul în care a rămas însărcinată. Vedeta a recunoscut că la prima sarcină s-a luptat cu infertilitatea, iar timp de un an și jumătate a urmat un tratament pentru a rămâne însărcinată. Simona Gherghe se gândise să apeleze la fertilizarea in vitro, însă când să facă acest pas, minunea a apărut în viața ei.

'La prima sarcină, da, am urmat un tratament de stimulare ovariană. (…) Am rămas însărcinată după mai bine de un an și jumătate de tratament. Și s-a întâmplat când mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro…', a dezvăluit Simona.

Citește și: Simona Gherghe și-a făcut curaj să vorbească despre coșmarul vieții sale: „M-a lovit cu o scândură. Prezența lui mă paraliza!'

Cât despre al treilea copil, vedeta nu mai are de gând să-și mărească familia, considerând că totul este perfect cu cei doi copii. „Nu! Suntem în formulă completă!', a răspuns Simona Gherghe când a fost întrebată dacă își dorește să aibă încă un copil.

Simona Gherghe a avut probleme cu infertilitatea. Vedeta a urmat tratament timp de un an și jumătate pentru a rămâne însărcinată: 'Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro'Simona Gherghe a avut probleme cu infertilitatea. Vedeta a urmat tratament timp de un an și jumătate pentru a rămâne însărcinată: 'Mă hotărâsem să apelez la fertilizarea in vitro'

Citește și: Simona Gherghe a atacat-o pe soția lui Andi Moisescu, pe subiectul vaccinării: „Caut-o pe Olivia Steer pentru îndoctrinare'. Vedeta și-a făcut un vaccin care ar avea efect și împotriva coronaviruslui

FOTO: Facebook

 
dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă