Brigitte Pastramă și-a modificat întreaga față, după ultima intervenție estetică. Reacția lui Florin, după ce și-a văzut soția

Publicat pe

Brigitte Pastramă a ajuns din nou pe mâna medicului estetician și și-a modificat întreaga față. Fosta soție a lui Ilie Năstase are până în prezent peste 20 de intervenții estetice.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Se pare că Brigitte Pastramă nu are de gând să se oprească cu intervențiile estetice și a trecut printr-o nouă transformare. Vedeta a mers la estetician, unde și-a modificat forma feței, după recomandarea pe care a primit-o din partea surorii sale, Cristina.

Citește și: Pe Brigitte Pastramă și Cristina Szeifert le știe toată lumea, dar uite cum arată cealaltă soră a lor. Gabriela este extrem de discretă

Brigitte Pastramă a filmat întreg procesul și declara că nu este deloc dureros. Soția lui Florin Pastramă nu a ascuns niciodată că a suferit mai multe interveții estetice și a recunoscut de fiecare dată când a apelat la medicul estetician.

„Am urmat sfatul surorii mele, Cristina, lăsându-mă pe mâinile de aur ale doamnei doctor, care a ales o procedură simplă și de lungă durată pentru a-mi contura fața, ascuți bărbia și corecta denivelările pielii. Această procedură are ca și rezultat final obținut într-o săptămână, ascuțirea formei feței, dar și întinderea pielii, dând un aspect juvenil și de lifting facial',a scris Brigitte Pastramă în ziua în care și-a făcut intervenția, pe Instagram.

Citește și: Florin Pastramă o acuză pe Brigitte că s-a căsătorit cu Ilie Năstase pentru bani. Reacția ei: 'L-am iubit, pentru mine Ilie a fost totul'

Brigitte Pastramă și-a modificat întreaga față, după ultima intervenție estetică. Reacția lui Florin, după ce și-a văzut soțiaBrigitte Pastramă și-a modificat întreaga față, după ultima intervenție estetică. Reacția lui Florin, după ce și-a văzut soția

Reacția lui Florin Pastramă, după ce Brigitte și-a modificat fața

Afaceristul a zis de multe ori la TV că soția lui are buzele prea mare, iar acum pare a fi încântat de ultima intervenție a soției sale. Brigitte a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu rezultatul, după ce și-a modificat întreaga față, iar Florin Pastramă i-a lăsat o inimioară.

Vedeta are implant mamar, implant fesier, rinoplastie și multe intervenții estetice non-invazive.

Citește și: Brigitte Pastramă, desființată de cumnată: „A întreținut relații sexuale la TV, iar fiica ei a ajuns de batjocura clasei din cauza asta!”

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter