Pe Brigitte Pastramă și Cristina Szeifert le știe toată lumea, dar uite cum arată cealaltă soră a lor. Gabriela este extrem de discretă

Publicat pe

Puțini știu că Brigitte Pastramă și Cristina Szeifert mai au o soră, pe nume Gabriela, iar aceasta este o persoană extrem de discretă. Dacă cele două sunt cunoscute oamenilor, sora lor preferă să stea departe de lumina reflectoarelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Blondă, ochi albaștri, cu părul creț și fără niciun fel de intervenție estetică, așa arată cealaltă soră a lui Brigitte Pastramă și Cristina Szeifert. Gabriela preferă să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor și nu a visat niciodată la celebritate.

Citește și: Un nou scandal în familia Pastramă! Florin s-a certat cu Brigitte și a plecat de acasă, fără telefon și fără acte

Gabriela este cea mai mică dintre surori și este o prezență discretă. Recent, Cristina Szeifert a postat o fotografie alături de sora ei mai mică și îi urează 'La mulți ani!'. Brigitte Pastramă, Cristina Szeifert au o relație foarte bună cu cealaltă soră a lor, chiar dacă distanța se separă de foarte multe ori.

Gabriela Szeifert locuiește la Timișoara, cu soțul iordanian și cu fiul lor.

Citește și: Florin Pastramă nu regretă că a bătut-o pe Brigitte: 'Eu sunt țigan. La noi, femeia e femeie”. Ce spune vedeta: 'Eu am trăit cu ideea că el are o amantă'

Pe Brigitte Pastramă și Cristina Szeifert le știe toată lumea, dar uite cum arată cealaltă soră a lor. Gabriela este extrem de discretăPe Brigitte Pastramă și Cristina Szeifert le știe toată lumea, dar uite cum arată cealaltă soră a lor. Gabriela este extrem de discretă

Brigitte Pastramă, Gabriela și Cristina Szeifert se înțeleg foarte bine

Deși sunt mai tot timpul la distanță, cele trei surori se înțeleg foarte bine și sunt unite atunci când au nevoie una de cealaltă.

'Eu cu Brigitte ne completăm, deși eu sunt mai calmă și ea îmi cere sfatul în multe. Sunt foarte apropiată de ambele surori. Noi suntem trei. Nu am fost niciodată în competiție cu nimeni. Eu o admir pe Brigitte, este o luptătoare și extrem de muncitoare', a mărturisit Cristina Szeifert pentru protv.ro.

Gabriela, cealaltă soră a lui Brigitte Pastramă și Cristina Szeifert, a preferat să se axeze mai mult pe viața de familie, iar showbiz-ul nu a atras absolut deloc.

„Eu am văzut prin sora mea că presa te ridică, așa cum te și coboară. Eu am muncit foarte mult toată viața și, când ești bine, nu ai nevoie să atragi invidie și energie negativă', a mai spus Cristina despre Brigitte.

Citește și: Brigitte a fost bătută și târâtă pe jos în public de soțul ei, Florin Pastramă. Imaginile șocante surprinse în parcarea unui supermarket

FOTO: Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter