Brigitte Pastramă și Raluca Podea, confruntare de gradul zero, în direct! Soția lui Florin a plecat din emisiune: "Este sub nivelul meu!"

Publicat pe

Scandalul continuă între Brigitte Pastramă și Raluca Podea! Mai mult, cele două au avut o confruntare, în direct, iar spiritele s-au încins destul de tare. Replici acide, declarații dure, nervi întinși la maxim, într-atât încât Brigitte Pastramă a decis să părăsească platoul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

De-a lungul timpului, cele două și-au aruncat vorbe grele, iar în confruntarea de la Xtra Night Show nu au făcut excepție. Nu s-au putut abține să nu-și arunce una alteia acuzații dure. Brigitte a susținut că este hărțuită de Raluca Podea, mai ales după mesajul de amenințare pe care l-ar fi primit.

Citește și: Stefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie:„Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru'. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

„M-a deranjat că mințea! Am primit mesajul ăla și am primit și un mesaj vocal. (…) Îmi vreau banii, că dacă nu, te distrug. Asta este deja faptă penală. Mai am și mesajul vocal. (…) Să zică „Doamne ajută' și să-mi aprindă o lumânare că n-am fost la Poliție. M-ai hărțuit și să nu mai vorbești pe subeictul meu, femeie. Vii tu să te dai mare victimă, potolește-te că plângerea penală se poate pune cinci ani de acum încolo!', a precizat Brigitte.

Citește și: Ce dietă draconică a ținut Michelle Pfeiffer pentru a slăbi:a mâncat numai supă de roșii. La 62 de ani, respectă regimul vegan

Florin Pastramă susține că a plătit datoria

La rândul lui, versiunea lui Florin Pastramă este că ar fi plătit datoriile de la care a plecat tot scandalul, oferindu-i banii mamei Ralucăi Podea.

„Și-a făcut datorii și i-am spus că i le plătesc eu. Da, eu am luat bani de la mama ei, niciodată de la ea. I-am spus că îi dau ei, nu iau de la ea. Cu maică-sa aveam o altă relație. I-am spus maică-sii să ia bani de la mine pentru că Raluca nu îi dă înapoi. (…) Ea când a cerut banii de la Brigitte, eram în show', a menționat Florin Pastramă.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Emil Boc.Oana este pasionată de poezie și de muzica rock

Raluca Podea: „Am fost nevoită să fac niște presiuni”

Raluca Podea a fost contactată telefonic pentru a-și expune versiunea cu privire la modul în care s-au petrecut lucrurile.

Brigitte Pastramă și Raluca Podea, confruntare de gradul zero, în direct! Soția lui Florin a plecat din emisiune: "Este sub nivelul meu!"Brigitte Pastramă și Raluca Podea, confruntare de gradul zero, în direct! Soția lui Florin a plecat din emisiune: "Este sub nivelul meu!"

„Nu îmi place scandalul acesta și nu am de gând să le urmez circul. Omul ăsta a plecat la emisiune, eu i-am cumpărat tot. Era normal să vină și să-mi dea bani mie și familiei mele. Nu a făcut treaba asta. Am fost nevoită să apelez la niște oameni și să fac niște presiuni', a transmis Raluca Podea.

Brigitte Pastramă s-a ridicat și a plecat din emisiune

După acuzațiile care i s-au adus din partea blondinei, Brigitte s-a ridicat și a plecat din emisiune, explicând că nu este sub nivelul său ceea ce se petrece.

„Eu nu mă prostituez. Eu nu pot să stau în emisiune cu această femeie, este sub nivelul meu!', a spus Brigitte, vizibil iritată.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter