Brigitte și Florin Pastramă au plecat în luna de miere. Ce destinație de lux au ales

Publicat pe

După nuntă, Brigitte și Florin Pastramă și-au făcut bagajele și au plecat în luna de miere. Cei doi au ales o destinație de lux, unde vor petrece zile de vis împreună. Vă dăm un indiciu: e un loc exotic.

Brigitte și Florin Pastramă au ales o destinație de lux pentru luna lor de miere. Cei doi și-au făcut bagajele și au plecat în Maldive, unde vor petrece clipe de neuitat. Brigitte Pastramă și-a dorit să ajungă în acest loc, iar acum dorința ei este împlinită.

Fosta soție a lui Ilie Năstase este foarte fericită alături de actualul ei soț. Nunta celor doi a fost un real succes, iar invitații s-au distrat până dimineața. Brigitte și Florin Pastramă au avut nunta pe care și-au dorit-o dintotdeauna.

Brigitte Pastramă ar fi însărcinată

Potrivit informațiilor apărute în presă, Brigitte Pastramă este deja însărcinată, însă nu vrea să dezvăluie acest lucru deocamdată, pentru că își dorește ca totul să fie în regulă. Cel mai probabil, proaspăta soție a lui Florin Pastramă va da marea veste după 3 luni, atunci când bebelușul este în regulă și nu mai există niciun risc.

„Brigitte încă nu vrea să vorbească, pentru că vrea să fie sigură că sarcina decurge bine şi că nu sunt alte pobleme. Are o sarcină asistată de o clinică privată şi de aceea nu are voie să meargă nici foarte departe de casă în luna de miere, nici să zboare cu avionul. Nu vrea să cobească şi să anunţe devreme, înainte ca totul să fie în regulă’, au declarat surse apropiate vedetei pentru click.ro.

FOTO: Facebook

Brigitte și Florin Pastramă au plecat în luna de miere. Ce destinație de lux au alesBrigitte și Florin Pastramă au plecat în luna de miere. Ce destinație de lux au ales
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter