Cât a costat rochia de nașă a Cristinei Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu nu a făcut gaură în buget

Publicat pe

Cristina Șișcanu a atras privirile tuturor la nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Soția lui Mădălin Ionescu a purtat o rochie roz-bombon, iar ținuta a fost accesorizată cu o pălărie excentrică. Am aflat cât a costat rochia de nașă a Cristinei Șișcanu și nu este deloc scumpă.

În weekend, Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu. Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au fost nașii celor doi. Nașa a avut două ținute, iar noi am aflat cât a costat rochia roz a vedetei. La biserică, Cristina Șișcanu a purtat o rochie roz bonbon la care a asorat o pălărie supradimensionată în aceeși nuanță. Accesoriul de pe cap a costat mai mult decât rochia.

Soția lui Mădălin Ionescu și-a comandat rochia de nașă de pe un site din străinătate, iar obiectul vestimentar a costat 83 de dolari, 350 de lei mai exact. Cristina Șișcanu a demonstrat că poți să ai o apariție wow și cu bani puțini. Pălăria purtată de vedetă a costat aproximativ 250 de euro.

Totul despre povestea de dragoste dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda

Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au unit destinele în 2015, când au făcut cununia civilă, la doi ani de începerea poveștii de iubire. Cuplul ar fi trebuit să facă ceremonia religioasă și petrecerea de nuntă în toamna anului trecut, însă vedeta a rămas însărcinată și au amânat acest eveniment care, iată, în sfârșit a devenit realitate. ‘O să fie o cununie intimă, cu oamenii foarte apropiați, nu mai mult de 20 de persoane. O facem doar pentru noi‘, spunea Gabriela Cristea în urmă cu un an. Nunta va fi urmată la scurt timp de botezul micuței Thea Iris, ce va avea loc la începutul lunii septembrie. Fetița cea mare a cuplului, Bella Victoria Margot, a venit pe lume în toamna lui 2017, ca o minune a naturii în care Gabriela Cristea nu mai spera, după mai multe fertilizări in vitro eșuate.

FOTO: Facebook

Cât a costat rochia de nașă a Cristinei Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu nu a făcut gaură în bugetCât a costat rochia de nașă a Cristinei Șișcanu. Soția lui Mădălin Ionescu nu a făcut gaură în buget
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter