Coșmarul continuă pentru Oana Radu și iubitul ei aflat în stare gravă: ”Ne rugăm ca organismul lui să reziste”.

Publicat pe
Coșmarul continuă pentru Oana Radu și iubitul ei aflat în stare gravă: 'Ne rugăm ca organismul lui să reziste'.Coșmarul continuă pentru Oana Radu și iubitul ei aflat în stare gravă: 'Ne rugăm ca organismul lui să reziste'.

 

ULTIMA ORĂ. Oana Radu a făcut anunțul în urmă cu doar câteva momente. Iubitul ei a decedat, în cursul zilei de azi: „Iubitul meu a pierdut astăzi lupta cu viața. Vă mulțumim tuturor pentru toate mesajele și încurajările”, a transmis ea, prin mijloacle social media. 

 

Coșmarul continuă pentru Oana Radu, al cărei iubit se zbate de 12 zile între viață și moarte, după ce un bărbat cu probleme psihice i-a dat foc. Starea lui Mihai nu este deloc una bună, are nevoie de sânge, iar artista se roagă ca trupul lui să reziste.

La doar 25 de ani, Oana Radu trece prin clipe greu de dus oricâtă experiență de viață ai avea și oricâte ai fi îndurat. Sunt aproape două săptămâni de când iubitul ei, Mihai, a fost incendiat în scara blocului în care locuia de către un vecin cu probleme psihice. Prognosticul nu este deloc unul bun: iubitul artistei are arsuri pe 75% din suprafața corpului, are nevoie urgentă de sânge și este în pericol de a-i fi amputat un picior.

Coșmarul continuă pentru Oana Radu și iubitul ei

Cântăreața își ține fanii la curent cu stare iubitului ei. 'Este a 12-a zi de chin pentru mine, de când m-am trezit într-o situaţie odioasă, de când m-am trezit într-o situaţie groaznică, situaţie pe care n-o doresc absolut nimănui şi sper să nu fie nimeni nevoit să treacă prin aşa ceva. Nici măcar cei mai mari duşmani ai voștri sau ai noştri. Sunt într-o situaţie oribilă şi chiar nu am avut chef să vorbesc, să scriu, să fac absolut nimic. Ştiţi foarte bine v-am spus că situaţia lui este una foarte gravă. Se află, efectiv, între viaţă şi moarte, se află la spitalul Floreasca. Şi v-am spus, încă de pe atunci, că avem nevoie de sânge şi de rugăciunile voastre. Asta ar fi mai mult decât ne-am putea dori. O să vă mulţumim toată viaţa noastră, avem nevoie de sânge, dacă puteţi dona în continuare, chiar avem. Şi ne rugăm ca organismul lui să reziste. Tot ceea ce facem este să ne rugăm pentru el. Şi vă rog să o faceţi şi voi, dar vă rog, avem nevoie de sânge. Oriunde vă aflaţi puteţi să o faceţi! În rest, o să începem grefarea, dacă zic bine, undeva mâine dacă o să avem suficient sânge', a spus artista.

Cum a fost atacat iubitul Oanei Radu. Scenariul e de filme horror!

Filmul evenimentelor este unul desprins din filme horror. Atacul s-a petrecut în Craiova, iubitul Oanei Radu fiind unul dintre nefericiții care s-au aflat în momentul nepotrivit la locul nepotrivit. Din motive necunoscute, un bărbat a dat foc scării de bloc în care locuia, stropind apoi cu benzină trecătorii de pe stradă. 40 de persoane au fost evacuate din clădire ca urmare a scenelor de groază, iar la fața locului au sosit mai multe echipaje de poliţie, luptători SAS, jandarmi şi pompieri.

Foto: Instagram, Facebook

Citește și:

Andreea Bălan nu mai poate face copii niciodată: 'A fost o decizie de viață și de moarte!'

Cum arată și cu se ocupă fiul lui Marcel Iureș. Alex arată foarte bine, dar a ales o cu totul altă meserie

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter