Andreea Bălan nu mai poate face copii niciodată: ”A fost o decizie de viață și de moarte!”

Publicat pe

Cântăreața a fost invitată la Interviurile VIVA! unde a povestit cum a avut loc stopul cardio-respirator din luna martie 2019. În plus, aceasta a mai mărturisit că medicii au fost nevoiți să ia o decizie grea pentru a îi salva viața.

Andreea Bălan nu mai poate face copiii din motive de sănătate. În luna martie 2019, aceasta a născut-o prin cezariană pe mezina familiei. Au apărut complicații și artista a fost la un pas de moarte. Pentru a îi salva viața în câteva minute, medicii au luat o decizie dificilă.

Andreea Bălan nu mai poate face copii niciodată: 'A fost o decizie de viață și de moarte!'Andreea Bălan nu mai poate face copii niciodată: 'A fost o decizie de viață și de moarte!'

Aceștia i-au salvat viața Andreei Bălan cu prețul sănătății sale. Artista nu va mai putea rămâne însărcinată, niciodată. Dar se bucură că a scăpat de cumpăna de la început de an și că are o familie frumoasă și sănătoasă. Pentru a mai avea copii, Andreea Bălan a mărturisit că s-a gândit deja la o mamă surogat.

Andreea Bălan nu mai poate face copii din cauza medicilor

'Stopul cardio-respirator nu doare. Eram anesteziată parțial și, atât îmi aduc aminte, că m-am dus la spital, dar eu nu îmi mai aduc aminte când am intrat în sală. Pentru că anestezia generală îți provoacă amnezie 12 sau 24 de ore înainte, cam așa. Dar aveam filmările pe telefon și m-am uitat după aceea.

Când m-am trezit și mi-au povestit… eu nu am avut dureri de inimă, pur și simplu eram legată la aparate și mi-au povestit ce s-a întâmplat. Mi-am dat seama că moartea nu doare și că stopul cardio-respirator nu doare! Nu am simțit, dar mi s-a povestit că am dat ochii peste cap, anestezista a încercat să mă resusciteze manual, George a văzut tot prin geamul acela.

A fost o întreagă traumă pentru apropiați și pentru cei din sală. Nu se aștepta nimeni. A fost o traumă și pentru doctorița mea, care m-a operat. Adică să intri într-o operație normală, pe care o faci de un milion de ori și, dintr-o dată, i se oprește inima pacientei pe masă și nu știi de ce, să faci niște proceduri grele și să iei niște decizii…

Andreea Bălan: 'Moartea nu doare!'

Decizia pe care ei au luat-o, ca eu să nu mai pot să fac copii, a fost grea pentru ei. Evident că mi-aș fi dorit să mă consulte și pe mine, dar nu aveau cum. Și au luat o decizie grea pentru a îmi salva viața. Au instituit o comisie medicală deoarece decizia asta nu putea fi luată doar de un medic.

Decizia implică riscuri și trebuia luată de mai mulți medici. A luat-o directorul spitalului alături de alți medici. A fost greu pentru ei, dar a primat viața mea. Au făcut ce a trebuit. George nu a fost întrebat atunci, era o chestiune de minute și nu ținea de el. Dacă nu făceau ce au făcut, poate muream, nu mai eram acum, aici.

Pe mine nu m-a doborât asta, m-a doborât când am ajuns acasă și am sângerat. A trebuit să revin, să mă mai deschidă o dată, să mă curețe și s-a întâmplat de două ori lucrul acesta. Am mai stat 10 zile la spital. Adică, într-o lună, eu am fost operată de 3 ori', a mărturisit Andreea Bălan, în exclusivitate, la Interviurile VIVA!

EXCLUSIV! Andreea Bălan, totul despre nunta și botezul din septembrie: tradiții, rochiile de mireasă, nași, domnișoare de onoare! 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter