Cum arată și cu se ocupă fiul lui Marcel Iureș. Alex arată foarte bine, dar a ales o cu totul altă meserie

Publicat pe
Cum arată și cu se ocupă fiul lui Marcel Iureș. Alex arată foarte bine, dar a ales o cu totul altă meserieCum arată și cu se ocupă fiul lui Marcel Iureș. Alex arată foarte bine, dar a ales o cu totul altă meserie

Marcel Iureș este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la noi, cu roluri de succes și în producții hollywoodiene, însă viața lui personală nu e cunoscută nimănui. Puțini știu că actorul are un fiu, Alex. Băiatul este extrem de arătos, dar a ales o cu totul altă meserie. 

Marcel Iureș este unul dintre cei mai celebri actori de la noi și unul dintre cei care a reușit să se facă remarcat la Hollywood, apărând în numeroase producții de succes din Cetatea Filmului.

Cu ce se ocupă fiul lui Marcel Iureș. Alex evită lumina reflectoarelor

Pe cât este de celebru și pe cât de cunoscută îi e activitatea profesională, pe atât de discret este cu viața privată, despre care nu știm mai nimic. Puțini știu că actorul are un fiu, Alex, care însă nu i-a călcat pe urme tatălui. Lucrează, totuși, într-un domeniu conex, realizând fotografii pentru teatru și deținând o companie de produs filme. Așa cum a precizat tatăl său, Alex are la activ și câteva premii pentru documentare și scurtmetraje. 'A început de unul singur, cum e şi firesc. Cu spaimă, cu tremurături, cu poticneli, dar acum e OK„, a declarat Marcel Iureș într-una din rarele mărturisiri despre familia sa, adăugând că are o relație foarte bună cu băiatul lui.

Eu nu sunt foarte atent la lucrurile senzaţionale. M-au fascinat şi mă fascinează în continuare copiii. Naşterea fiului meu a fost un moment excepţional, pentru că am văzut continuarea vieţii mele. E un lucru care te cutremură. E un sentiment care nu are nume', a mărturisit Marcel Iureș cu o altă ocazie despre fiul său.

Foto: Facebook, Libertatea

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter