Cum se descurcă Ioana Ginghină cu banii după divorțul de Alexandru Papadopol. Vrea să facă curând o achiziție majoră

Publicat pe

De regulă, suntem extrem de dispuși să vorbim în public despre începuturi, fie că e vorba despre un proiect sau despre o iubire, dar foarte rar despre finaluri. Într-o mărturisire cum rar ne-a fost dat să vedem, Ioana Ginghină și-a deschis sufletul, împărtășind experiența traumatizantă a divorțului său, după 12 ani de mariaj. În situația ei se află multe femei, și poate că sinceritatea de care a dat dovadă în acest interviu le va servi acestora ca reper în a lua o decizie. Într-un sens sau în altul!

Cum o duci, din punct de vedere financiar, după stabilirea divorțului? Ce s-a schimbat în privința veniturilor și a resurselor de când te-ai separat de Alexandru Papadopol? Te descurci?

Cum se descurcă Ioana Ginghină cu banii după divorțul de Alexandru Papadopol. Vrea să facă curând o achiziție majorăCum se descurcă Ioana Ginghină cu banii după divorțul de Alexandru Papadopol. Vrea să facă curând o achiziție majoră

Da, sunt OK. Eu aveam oricum o independență financiară, deci chiar nu am de ce să-mi fac probleme. Am stabilit cu Alexandru o pensie alimentară decentă, deci sunt bine, mă descurc.

Ești o fire cheltuitoare? Investești sume considerabile în haine, pantofi, accesorii?

Da, sunt cheltuitoare. Acum lucrez la asta. Aș vrea să ajung la performanța de a avea măcar o lună în care să nu îmi cumpăr haine, pantofi și accesorii. Vreau să-mi iau mașină, deci chiar trebuie să mai strâng cureaua, cum se zice.

Citește continuarea interviului în numărul de august al revistei VIVA!. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter