Cătălin Bordea face nuntă! Colegul lui Capatos e îndrăgostit rău. Aleasa lui e o brunetă incredibil de sexy!

Publicat pe
Cătălin Bordea face nuntă! Colegul lui Capatos e îndrăgostit rău. Aleasa lui e o brunetă incredibil de sexy!Cătălin Bordea face nuntă! Colegul lui Capatos e îndrăgostit rău. Aleasa lui e o brunetă incredibil de sexy!

Cătălin Bordea, colegul lui Dan Capatos de la 'Xtra Night Show' este căsătorit cu o brunetă extrem de sexy încă din 2014, dar până acum nu au făcut nuntă. Eveniment care va avea loc în curând, așa cum a mărturisit vedeta de stand-up comedy.

În ciuda aspectului de 'bad boy', cu numeroase tatuaje și o predispoziție cel puțin savuroasă către 'caterincă', există un aspect în viața lui Cătălin Bordea unde nu e loc de glume: viața sentimentală. Colegul lui Dan Capatos 'Xtra Night Show' este băiat de casă, îndrăgostit de ani de zile de o singură femeie. Bordea a făcut în 2014 cununie civilă cu Livia, aleasa lui, însă nunta nu a avut loc nici până în ziua de azi. Totuși, așa cum a povestit la Antena Stars într-un interviu, fericitul eveniment va alea loc cât de curând.

Cătălin Bordea, detalii despre nunta cu soția lui sexy

Nevastă-mea de şapte luni nu doarme pentru că ea plănuieşte totul. Şi apoi când pleacă în oraş stă patru ore şi când vine o întreb: ce-ai făcut patru ore. Îmi răspunde: am stabilit furculiţele. Ea chiar plănuieşte şi am tot respectul pentru această femeie fantastică. Are nişte idei dubioase la un moment dat. Am o relaţie extraordinară cu socrii. Mă iubesc ca pe ochii din cap, iar pentru mine sunt părinţii mei. O să avem 80 de invitaţi maximum. (…) Nu va fi o nuntă chiar tradiţională. O va duce tatăl ei la Altar. Rochia este foarte simplă, nu este tip sirenă, are două sau trei rochiţe, dar foarte simple', a dezvăluit Cătălin Bordea, adăugând că a ales Portugalia ca destinație pentru luna de miere.

Livia, devenită soția lui Cătălin în urmă cu cinci ani, după doi ani de relație, are un fizic impresionant. Nu este de mirare, de vreme ce tânăra este instructor de kangoo jumps. Ca și partenerul său de viață, Livia are numeroase tatuaje.

Foto: Instagram

Citește și:

Iubita lui Radu Mazăre vorbeşte despre sarcină. Roxana Mihalache a venit în România pentru a pregăti nunta cu fostul edil, aflat acum în închisoare

Adelina și Cristi Chivu, un cuplu fericit, la 11 ani de la căsătorie! Ce mari și frumoase sunt fetele lor! FOTO

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter