Iubita lui Radu Mazăre vorbeşte despre sarcină. Roxana Mihalache a venit în România pentru a pregăti nunta cu fostul edil, aflat acum în închisoare

Publicat pe

Roxana Mihalache a venit zilele trecute în România pentru a pune la punct ultimele detalii ale nunţii cu Radu Mazăre, eveniment pe care amândoi îl aşteaptă cu mare emoţie. Iubita fostului edil, aflat acum în închisoare, a vorbit despre o posibilă sarcină şi a declarat că un copil este binevenit, dacă va vrea Dumnezeu.

Iubita lui Radu Mazăre vorbeşte despre sarcină. Roxana Mihalache a venit în România pentru a pregăti nunta cu fostul edil, aflat acum în închisoareIubita lui Radu Mazăre vorbeşte despre sarcină. Roxana Mihalache a venit în România pentru a pregăti nunta cu fostul edil, aflat acum în închisoare

Roxana Mihalache a declarat că nu se aștepta ca Radu Mazăre să o ceară de nevastă, având în vedere problemele judiciare pe care le are.

„Nu m-am aşteptat (să o ceară de soţie, n.r). Relaţia pe care o am cu Radu am avut-o şi o am în continuare am trăit-o ca şi când eram deja căsătoriţi. O trăiesc în continuare. O simt ca o relaţie oficializată. Nu e uşor, dar trecem peste, că nu avem de ce să stăm să ne chinuim cu gândul că ne desparte un zid. (…) Inelul, rochia, şi lucrurile materiale nu sunt foarte importante pentru mine. (…) Nu ne-am gândit la copil. Nici înainte, nici acum. Sincer nu ştiu de ce a făcut-o acum (a cerut-o în căsătorie, n.r.). Probabil aşa a simţit. Problemele lui juridice au fost mult mai importante. Eu l-am înţeles. Am fost lângă el. (…) Luna de miere am avut de când ne-am cunoscut până acum' a spus Roxana Mihalache, potrivit Mediafax.

Roxana Mihalache spune că nu ştie dacă Radu Mazăre va vrea să devină iar tată, însă cert este că oricum va fi ea îi va respecta decizia. Radu Mazăre are un copil dintr-o relaţie anterioară, pe Răducu Mazăre.

„Dacă Dumnezeu vrea să vina şi un copil, va veni. Nu ştiu dacă Radu îşi doreşte. Înţeleg foarte bine, nu am avut niciodată niciun conflict, nimic. Întotdeauna am fost sigură că vreau să rămân alături de el. Îl cunosc foarte bine şi asta a fost dorinţa mea”, a spus Roxana Mihalache, potrivit Antena Stars.

Înainte de a fi arestat, Radu Mazăre nu a avut deloc probleme în Magadascar, susţine Roxana Mihalache. Iubita fostului edil a mărturisit că viaţa lor era una normală, plăcută.

„Radu Mazăre nu a avut niciodată probleme la nivelul țării Madagascar. Poliția nu l-a deranjat niciodată cu nimic… Aveam o viață normală, plăcută, cu tot felul de activități. Eu, cu funcția pe care o am, nu aveam timp să stau la plajă. Mă ocup de tot ce înseamnă partea administrativă, de clienți', a mai spus logodnica lui Radu Mazăre.

Radu Mazăre se va căsători, probabil, pe data de 10 iulie, aşteptând în acest sens un răspuns de la oficialii Primăriei Sectorului 5, unde trebuie depuse actele. Iniţial, fostul edil a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlineşte şi 51 de ani, dar acest lucru nu este posibil.

Fostul primar al Constanței va rămâne în Penitenciarul Rahova cel puțin până în anul 2021. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter