Iubita lui Mazăre a venit în ţară să facă pregătirile pentru nuntă. Roxana Mihalache merge pentru prima dată la Penitenciarul Rahova

Publicat pe

Roxana Mihalache a ajuns în ţară pentru a face pregătirile pentru nuntă şi a mers pentru prima dată la Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat Radu Mazăre. Fostul edil al Constanţei şi-a dorit ca nunta să aibă loc de ziua lui, pe 5 iulie, atunci când împlineşte şi 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil.

Iubita lui Mazăre a venit în ţară să facă pregătirile pentru nuntă. Roxana Mihalache merge pentru prima dată la Penitenciarul RahovaIubita lui Mazăre a venit în ţară să facă pregătirile pentru nuntă. Roxana Mihalache merge pentru prima dată la Penitenciarul Rahova

Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, a mers marţi la primărie pentru a rezerva data nunţii, însă actele trebuie depuse de unul dintre soţi, aşa că va reveni alături de Roxana Mihalache, iubita lui Radu Mazăre, care s-a întors astăzi în ţară.

Roxana Mihalache, viitoarea doamnă Mazăre, este aşteptată să depună documentaţia şi, abia apoi va fi luată o decizie pentru oficierea căsătoriei, dar nu mai devreme de 8-10 iulie. Logodnica fostului edil a anunţat că pe 28 iunie va face demersurile necesare.

„Pentru 10 iulie. Nu o face de ziua lui, după ziua lui. Ca să iasă şi analizele, şi certificatele şi la medicul de familie…Este o procedură destul de complexă. Eu doar am venit să fac rezervarea, să vorbesc cu domnul primar, să prezint cererile de la penitenciar, pe care le-am văzut aprobate şi urmând să vin cu Roxana, că trebuie să fie ori el, ori ea. Cum el nu poate, o aşteptăm pe ea', a declarat marţi, Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, la ieşirea de la sediul Primăriei Sectorului 5.

Iniţial, Radu Mazăre a vrut să se căsătorească pe 5 iulie, atunci când împlineşte şi 51 de ani, dar acest lucru nu va fi posibil.

Potrivit legii, numărul maxim de persoane care pot participa la un astfel de eveniment este de 10. „Familiile şi atât. Şi nu ajung toţi membrii doritori', a spus, pentru Mediafax, Mihai Mazăre, fratele fostului primar.

O comisie a Penitenciarului Rahova a decis, după ce ce s-a încheiat perioada de carantină pentru Radu Mazăre, ca fostul primar al Constanţei să rămână tot în această unitate de detenţie, în regim închis, până în anul 2021.

Roxana Valentina Mihalache este alături de fostul edil la bine şi la rău de peste 15 ani. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter