Cătălin Botezatu a slăbit 12 kilograme după operația la colon. Designer-ul a ajuns din nou la medic, dar pentru o intervenție estetică

Publicat pe
Cătălin Botezatu a slăbit 12 kilograme după operația la colon. Designer-ul a ajuns din nou la medic, dar pentru o intervenție esteticăCătălin Botezatu a slăbit 12 kilograme după operația la colon. Designer-ul a ajuns din nou la medic, dar pentru o intervenție estetică

După operația suferită la colon, Cătălin Botezatu a trecut prin clipe grele, în ultimele luni slăbind în jur de 14 kilograme. Designerul își revine încet, încet, dar boala a lăsat semne asupra aspectului fizic. Cătălin a apelat la medicul estetician pentru a face o intervenție estetică.

Cătălin Botezatu a trecut prin clipe foarte grele în ultimele luni, după ce a descoperit că are serioase probleme de sănătate. După ce a făcut o operație la colon, în urma căreia a fost extirpată o tumoră canceroasă, designerul se simte acum din ce în ce mai bine.

Ce intervenție estetică a făcut Cătălin Botezatu

Boala a lăsat, însă, urme vizibile, Cătălin Botezatu slăbind nu mai puțin de 14 kilograme în doar câteva luni. Mereu atent la imaginea sa, designerul nu a stat prea mult pe gânduri și a călcat pragul medicului estetician pentru a face o intervenție estetică menită să-i ântinerească fața.

'Am slăbit în ultima perioadă destul de mult, iar acest lucru și-a pus amprenta și asupra feței. L-am vizitat pe medicul Iancu Morad la clinica sa pentru a-i cere opinia despre ce soluții am avea, care să ofere rezultate foarte bune, rapid, și să fie potrivite perioadei de recuperare pe care o traversez. Domnul doctor mi-a recomandat Biolifting, pentru că este o procedură minim-invazivă, bazată pe un cocktail de vitamine și plasma gel introdus la nivelul mezodermului. Eu l-am mai făcut în trecut și știu ce rezultate excelente are. Am obținut acordul medicilor mei din Turcia pentru acest gen de procedură. În câteva zile fața va arăta mult mai bine și ridurile de expresie se vor atenua', a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu a slăbit 12 kilograme din cauza bolii

Deși a trecut prin momente extrem de dificile și, momentan, nu este în cea mai bună formă, Cătălin Botezatu se recuperează pe zi ce trece. Designerul spune că a realizat în sfârșit că cea mai importantă este sănătatea. „Nu sunt în forma cea mai bună. Chiar mă uit așa la mine și îmi fac poze și vreau să postez, dar nu arăt bine. Am slăbit 12 kilograme. Nu sunt așa cum vreau să fiu. Nu mai am aceeași putere. Mi-am dat seama că cea mai importantă e sănatatea’, a spus Cătălin Botezatu pentru Antena Stars. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter