Paula Chirilă explică relația cu bărbatul mai tânăr cu 16 ani: „Eram disperată că rămân fată bătrână”

Publicat pe

În luna mai, Paula Chirilă recunoștea că relația cu Adrian, bărbatul cu 16 ani mai tânăr decât ea, nu a mers. Actriţa venea după o căsnicie de 12 ani şi a crezut că tânărul o va ajuta să trăiască o a doua tinereţe, însă a realizat că şi-a pierdut vremea. Paula admite acum că a reuşit să depăşească perioada în care era disperată că rămâne fată bătrână şi va fi mai atentă cu alegerile amoroase viitoare.

Paula Chirilă explică relația cu bărbatul mai tânăr cu 16 ani: „Eram disperată că rămân fată bătrână'Paula Chirilă explică relația cu bărbatul mai tânăr cu 16 ani: „Eram disperată că rămân fată bătrână'

„Am început să fiu mai pretenţioasă, nu mai pierd vremea cu orice neisprăvit. Sunt mult mai selectivă, timpul mi-l preţuiesc mai mult. Am trecut şi prin perioada în care eram mai disperată că nu mă mai ia nimeni, că râmăn fată bătrână. Mi-am dat seama de valoarea pe care o am. Am încredere în mine, toată viaţa am suferit de încredere în mine. Am zis că a venit momentul să am încredere în mine', a spus Paula Chirilă, pentru Antena Stars.

„N-am ales persoana potrivită, n-am ales drumul potrivit, n-am luat o decizie aşa cum trebuia. Am avut parte şi de prieteni foarte buni. Mi-au zis prietenele că m-am îndepărtat de mine, că nu mai fac alegerile bune' , a mai mărturisit Paula Chirilă.

A fost măritată 12 ani cu un medic

După o căsnicie de 12 ani cu Marius Aciu, vedeta a decis să pună punct mariajului, deși cei doi au împreună o fetiță pe nume Carla. Paula Chirilă a vorbit despre divorțul de tatăl copilului său.

„E adevărat. Până la urmă tot trebuia să se afle. E adevărat. Drumurile noastre s-au despărțit. Am luat-o pe căi diferite, încercăm să ne găsim fiecare. Da, am divorțat. Ne pare rău. Am purtat o discuție firească și am ajuns la decizia asta comună. E o decizie bună pentru amândoi. Am ținut cumva ascuns, nu știu cum s-a aflat, bănuiesc că au intuit. Da, sunt o femeie liberă de vreo lună și ceva. Nu sunt genul care să sune oamenii. Mereu am fost destul de discretă. Până la urmă tot se afla.

Mă simt foarte confuză, încerc să trec și să mă afund în muncă în perioada asta și încerc să nu mă gândesc la nimic. Nu mai încerc sa îmi fac planuri de viitori, că nu sunt sigură nici de ziua de mâine. Cred că am învățat niște lecții foarte importante de viață și dacă va fi cazul, le voi aplica într-o altă relație. Marius e o persoană minunată, am avut o căsnicie frumoasă, de 12 ani, avem un copil frumos împreună pe care încercăm să-l creștem echilibrat. Și încerc să trec cum pot peste perioada asta, mai ales că sunt și sărbătorile. Crăciunul sper să-l petrecem împreună. Suntem împreună pentru Carla. Ne vedem aproape zilnic. Încercăm să o facem să nu simtă ce se petrece între noi, ne sfătuim în privința ei. Suntem prinși, să zic așa”, a declarat Paula Chirilă pentru Antena Stars. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter