Cătălin Botezatu i-a dat de gol! Cum s-au comportat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în club, la ziua designerului

Publicat pe

Când toată lumea se aștepta ca Bianca Drăgușanu și Alex Bodi să se înfățișeze la notar pentru divorț, cei doi pare că au schimbat planurile. În mod misterios, au apărut împreună la petrecerea pe care Cătălin Botezatu a dat-o de ziua sa. Designerul a povestit pentru VIVA! cum a  fost posibil acest lucru.

În data de 3 decembrie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi ar fi trebui să se prezinte la notar pentru divorț. În schimb, la o zi după termenul dat de notar, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au afișat împreună la ziua lui Cătălin Botezatu, ca și cum nimic nu s-a fi întâmplat. Nebănuite sunt căile Domnului, cert este că celebra blondă era cu zâmbetul pe buze alături de doi dintre cei mai importanți bărbați din viața ei. Dacă ar fi să ne luăm după fotografiile postate de fosta soție a lui Victor Slav pe rețelele de socializare, am crede că relația ei cu Alex Bodi a revenit la normal.

Cătălin Botezatu a dat din casă. De ce au venit Bianca și Bodi împreună la ziua lui

Fotografiile cu pricina au stârnit rumoare în rândul fanilor Biancăi, care se așteptau la divorț. Cătălin Botezatu a lămurit pentru VIVA! în ce împrejurări au apărut Bianca și Bodi împreună la petrecerea sa. 'I-am invitat împreună, noi ne avem foarte bine, indiferent cu cine ar fi Bianca, îi respect iubitul, soțul. Alex Bodi s-a comportat ireproșabil. Ne știm, el este client fidel al magazinului meu. Este un băiat educat, extraordinar, cu bun simț. Nu știu ce se întâmplă între ei și nu mă implic, fiecare știe ce are acasă', a declarat Cătălin, care a primit în dar de la celebrul cuplu o eșarfă Hermes.

Foto: Instagram

Citește și: Adelina Pestrițu și soțul ei deschid magazin cu ceasuri și bijuterii. Unele produse depășesc 100.000 de euro

Cătălin Botezatu i-a dat de gol! Cum s-au comportat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în club, la ziua designeruluiCătălin Botezatu i-a dat de gol! Cum s-au comportat Bianca Drăgușanu și Alex Bodi în club, la ziua designerului
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter