Cine este Elena Bozian de la Vocea României. A reușit, deși nu are studii muzicale și i s-a spus că nu e suficient de talentată

Publicat pe

În timpul facultății, colegii de cămin o rugau să cânte, astfel că 'recitalul' se întindea uneori până dimineața. După ce a terminat facultatea, însă, Elena Bozian de la Vocea României a traversat o perioadă dificilă, negâsind de muncă nici în muzică, nici în domeniul pentru care se pregătise.

Elena Bozian este unul dintre cei 12 concurenți ce vor evolua la galele live de la Vocea României și are o poveste atipică. Tânăra de 23 de ani a terminat Politehnica, se pricepe la mașini și a ajuns să cânte dintr-o întâmplare.

Elena Bozian de la Vocea României este dovada vei că trebuie să crezi în visul tău și să-ți rumezi țelurile indifente ce îți spun cei din jur. Tânăra de 23 de ani din Pitești a trăit cu impresia că nu are nicio șansă la Vocea României, deoarece atât familia cât și prietenii au descurajat-o, spunându-i că nu este suficient de talentată. Fata antrenată de Horia Brenciu nu credea că va trece de audițiile pe nevăzute și iat-o acum la galele live.

Cine este Elena Bozian de la Vocea României

Cu adevărat spectaculos este că Elena Bozian de la Vocea României nu are studii muzicale. A terminat Politehnica- facultatea de Mecanică și Mecatronică – profil inginerie economică și profesează ca inginer economist, specializarea documentație studii. De curând s-a angajat la Uzina Mioveni-Dacia, unde se ocupă cu cataloagele de piese din service.

Elena Bozian de la Vocea României a descoperit ca are talent la cântat în clasa a 10, când a luat locul 1 la un concurs organizat de liceu. A cântat o melodie a lui Adele și așa i-a rămas porecla de atunci. În același an a început să cânte la nunți. Datorită mamei sale, care îi lăuda vocea în fața colegelor de muncă, Elena a ajuns să cânte la nunta unei colege de serviciun de-a mamei sale cu un brazilian.  La petrecere a fost remarcată de alți invitați și așa a intrat într-un circuit la care nu spera vreodată, având în vedere că nu are studii muzicale. Cu timpul, a ajuns să cânte în mai multe trupe.

În afara de iubitul ei, nimeni nu a știu când s-a înscris Elena la Vocea României. Tânăra a făcut gestul pentru a domenstra că poți face muzică și fără să ai privilegiul unor studii muzicale, precum alții.

Foto: PR, Facebook

Citește și: Drama prin care a trecut Amanda Aprotosoaei de la Vocea României. Mama ei vitregă și-a dorit să o vadă pe scena Pro Tv, dar nu a mai apucat. A murit anul trecut

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter