Cătălin Scărlătescu, surprins în aeroport cu o brunetă simpatică. Juratul ”Chefi la cuțite” o ducea în vacanță

Publicat pe
Cătălin Scărlătescu, surprins în aeroport cu o brunetă simpatică. Juratul 'Chefi la cuțite' o ducea în vacanțăCătălin Scărlătescu, surprins în aeroport cu o brunetă simpatică. Juratul 'Chefi la cuțite' o ducea în vacanță

Cătălin Scărlătescu este un burlac cu mare priză la domnișoare, deși pare că nu și-a găsit încă perechea. După ce a fost bănuit de diverse idile cu femei care de care mai frumoase, iată că Chef-ul a fost surprins în aeroport cu o brunetă simpatică, pe care o ducea în vacanță.

Pe cât de priceput este ca bucătar și jurat al emisiunii 'Chef la cuțite', pe atât de priceput este în a seduce femei. Pentru că Scărlătescu are mare succes la femei, deși pare că nu vrea să se despartă prea curând de burlăcie. Recent, însă, a fost surprins în aeroport alături de o brunetă, cu care pleca în vacanță.

Cătălin Scărlătescu vrea să facă copil până la finalul lui 2019

Contactat ulterior de cancan.ro, juratul 'Chefi la cuțite' a explicat că bruneta în cauză e doar o foarte bună prietenă. 'Da, este adevărat că am plecat în vacanță, dar nu cu o singură domnișoară, cu trei domnișoare. Aici e plin de femei frumoase. Sunt într-un loc minunat în Grecia, unde mă bucur de o minunată vacanță alături de o gașcă de nebuni. Sunt împreună cu prietenii mei cei mai buni', a explicat Cătălin.

În ciuda faptului că și de data aceasta a fost alarmă falsă, Cătălin Scărlătescu are planuri mari pentru 2019 în cee ace privește viața sentimentală. 'Anul acesta este anul meu, îmi doresc foarte mult un copil. Şi sigur o să fac şi asta, anul acesta sigur o să se întâmple', a declarat Scărlătescu în primăvara acestui an.

Foto: cancan.ro, Instagram, PR

Citește și:

Bianca Drăgușanu și-a pus viața în pericol când a plecat de la mare. Vedeta a trăit un șoc

Laura Cosoi, pictorial sexy la un an de când a născut. Arată senzațional în haine mulate – EXCLUSIV

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter