Cătălina Ponor, primele declarații despre relația cu Bogdan Jianu: ”Este adevărat, suntem împreună cam de un an și jumătate”

Publicat pe

Chiar înainte de Ziua Îndrăgostiților, a explodat bomba: Cătălina Ponor se iubește cu Bogdan Jianu, actor și regizor cu 18 ani mai în vârstă decât celebra noastră gimnastă. Dintotdeauna extrem de discretă cu viața amoroasă, Cătălina Ponor a vorbit în premieră pentru VIVA! despre povestea lor de iubire.

Extrem de discretă cu viața personală dintotdeauna, Cătălina Ponor nu a dat semne că ar avea o relație în ultimul an și jumătate. Sportiva noastră și-a găsit sufletul-pereche în persoana lui Bogdan Jianu (50), actor și regizor, fostul soț al Juliei Chelaru. Ea – sportivă cu un palmares impresionant, el – regizor reputat, au în comun și pasiunea pentru cai și pentru câini, care i-a apropiat și mai mult.

Cătălina Ponor, primele declarații despre relația cu Bogdan Jianu

Contactată de VIVA!, Cătălina Ponor a confirmat relația, precizând că are o relație cu Bogdan Jianu de circa un an și jumătate. 'Da, este adevărat. Nu știu exact de când suntem împreună, cam de un an și jumătate', ne-a declarat Cătălina, care a precizat că nu dorește să dea detalii suplimentare. 'Nu vreau să vorbesc despre așa ceva, de asta se numește viață personală', a completat Cătălina, adăugând că în acest moment cei doi preferă să petreacă împreună clipe liniștite.

Cătălina Ponor, primele declarații despre relația cu Bogdan Jianu: 'Este adevărat, suntem împreună cam de un an și jumătate'Cătălina Ponor, primele declarații despre relația cu Bogdan Jianu: 'Este adevărat, suntem împreună cam de un an și jumătate'

Foto: Instagram

Citește și: Imagini de colecție. Cum arăta Neti Sandu la 18 ani: avea exact aceeași tunsoare ca acum!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter