Câte kilograme a ajuns să cântărească Raluca Bădulescu de când stă în izolare: ” În fiecare zi îmi promit că mă voi opri din mâncat ciocolată”

Publicat pe

După ce filmările la 'Bravo, ai stil! Celebrities' s-au sistat din cauza pandemiei de coronavirus, Raluca Bădulescu s-a baricadat în casă. Vedeta care în urmă cu câțiva ani a făcut operație de micșorare a stomacului a recunoscut că face excese alimentare în perioada de izolare și nu se poate abține de la ciocolată. Totodată, a mărturisit și câte kilograme are în acest moment.

Raluca Bădulescu, de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' este o fire expansivă, energică și veselă, însă din cauza pandemiei de coronavirus și a măsurilor de restricție venite odată cu aceasta, este, ca toată lumea, nevoită să stea în casă.

Raluca Bădulescu face excese alimentare în perioada de izolare

După ce filmările la 'Bravo, ai stil! Celebrities' s-au sistat, cel mai excentric jurat are parte de noi provocări în izolare. Deși în urmă cu câțiva ani și-a făcut operație de micșorare a stomacului, decizie care i-a schimbat viața și silueta complet, acum a ajuns să facă excese alimentare.

'A fost un proces foarte lung, acesta de a slăbi. De preferat este să nu fac excese alimentare, dar în această perioadă nu am reușit. Acum am în jur de 60 de kilograme, am avut și 52 de kilograme. Sunt fericită că pot purta orice fel de haină vreau eu, având în vedere că au fost mulți ani din viața mea când nu am putut purta ce îmi doream', a mărturisit Raluca Bădulescu într-un interviu pentru Ciao.

'Să ridice mâna cine nu a făcut excese alimentare în această perioadă. În fiecare zi îmi promit că asta este ziua când mă voi opri din mâncat ciocolată. Încă nu am reușit, să sperăm că de mâine', a continuat jurata de la 'Bravo, ai stil! Celebrities' confesiunea.

Câte kilograme a ajuns să cântărească Raluca Bădulescu de când stă în izolare: ' În fiecare zi îmi promit că mă voi opri din mâncat ciocolată'Câte kilograme a ajuns să cântărească Raluca Bădulescu de când stă în izolare: ' În fiecare zi îmi promit că mă voi opri din mâncat ciocolată'

Foto: Instagram

Citește și: Ștefania și Speak, primele declarații după ce au pierdut marele premiu la Asia Express: „Chiar dacă nu am castigat trofeul, am câștigat cea mai de preț comoară”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter