Ștefania și Speak, primele declarații după ce au pierdut marele premiu la Asia Express: "Am câștigat cea mai de preț comoară, pe noi doi"

Publicat pe

Ștefania și Speak, o echipă extrem de puternică la Asia Express, au pierdut în marea finală în fața echipei formată din Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Ștefania și Speak, primele declarații după ce au pierdut marele premiu la Asia Express: "Am câștigat cea mai de preț comoară, pe noi doi"Ștefania și Speak, primele declarații după ce au pierdut marele premiu la Asia Express: "Am câștigat cea mai de preț comoară, pe noi doi"

Au luptat de la începutul emisiunii din răsputeri pentru a ajunge la Taipei. Și au ajuns. Au demonstrat că sunt competitivi și adversari puternici. Au câștigat imunități și amulete, au ajuns în repetate rânduri primii la Gina și au ajuns în marea finală. Au făcut spectacol total și le-a ieșit de minune. Cel mai probabil nu vor uita nicidoată experiențele petrecute împreună în Filipine și Taiwan, mai ales că s-a lăsat și cu o cerere în căsătorie.

Citește și: Răzvan Fodor și Sorin Bontea, primele reacții după ce au câștigat Asia Express.Au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro: 'Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă'

Au ratat marele premiu de 30.000 de euro, însă au avut de câștigat o comoară de neprețuit. S-au descoperit pe ei înșiși și au câștigat o relație poate pe viață.

'DOAMNEEE CÂTE EMOȚIII!! Am resimțit toate emoțiile finalei, am resimțit tristețea și bucuria ultimelor clipe din Asia Express. Chiar dacă nu am câștigat trofeul, am câștigat cea mai de preț comoara, pe noi doi. MULȚUMIM vouă, celor ce ați trăit emoțiile noastre din fața televizoarelor, celor ce ne-au trimis sute de mesaje de susținere, încurajare și iubire. Cea mai minunată comunitate. GATA SUNT LEȘINATĂ DE EMOȚII' , a transmis Ștefania pe rețelele de socializare de îndată ce s-a terminat emisiunea.

Citește și: Cum arată inelul cu care Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania:„Câtă grijă am avut de el, cum l-am dosit'

La rândul lui, Speak, extrem de emoționat, a transmis câteva gânduri: 'În momentul ăsta nu am foarte multe cuvinte… Dar tot ce pot spune este MULȚUMESC din tot SUFLETUL! Revin cu mai multe cuvinte…'.

Sursa foto: Facebook

Citește și: Cum arată fratele lui Speak de la Asia Express.Locuiește în Statele Unite și seamănă izbitor cu artistul

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter