Răzvan Fodor și Sorin Bontea, primele reacții după ce au câștigat Asia Express. Au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro: ”Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă”

Publicat pe

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat Asia Express, sezonul 3. Cei doi au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro, dar și cu o experiență pe care nu o vor uita niciodată.

Nu au câștigat doar Asia Express, ci Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat și simpatia telespectatorilor. Au fost o echipă unită și au reușit să fie extrem de carismatici la toate probele grele prin care au trecut.

Mereu amuzați de situație și cu un optimism de nedescris, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat marele premiu de la Asia Express. În etapa finală au ajuns primii la Gina Pistol, înaintea lui Speak și a Ștefaniei.

Sorin Bontea a transmis un mesaj, după ce a petrecut două luni pe Drumul Comorilor. Chef-ul a povestit despre toate momentele din emisiune.

Citește și: Răzvan Fodor a avut nevoie de tratament pentru astm, la Asia Express. Medicii au reușit să îi țină boala sub control, în timpul show-ului

'Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă. Lucrurile sunt deja așezate la vârsta asta și totul are cât de cât un curs firesc. Asta gândeam înainte de experiența Asia Express. Ce s-a întâmplat după, e cu totul altă poveste! Da, vârstă chiar e doar o cifră și important e cum ne raportăm noi la ce vedem în buletin. Să ieși din zona de confort înseamnă să începi să te cunoști cu adevărat. Așa am descoperit că încă mai duc și duc bine!

În viața trebuie să știi să te bucuri de tot ceea ce trăiești, de orice experiență nouă. Îți va fi mai ușor dacă recunoști față de tine că sunt lucruri pe care nu poți să le faci. Nu înseamnă că ești slab, dar nici faptul că te vei incăpățâna să tot încerci să le faci nu te va face mai puternic. Doar va naște frustrări. Nu suntem toți la fel și asta e cel mai frumos lucru.

Umorul este esențial în viață! Când am plecat din București spre Manila nu credeam că peste luni de zile voi scrie aceste rânduri. Am plecat cu gândul de a ne bucura pe cât posibil de tot ce o să ni se întâmple acolo. Și așa am făcut. Da, a fost greu, înfiorător de greu. Ne-au lăsat uneori și nervii, ne-a durut spatele, ne-au durut picioarele, am lăsat pe la asiatici vreo 9 kilograme din greutate, dar a fost ceva ce trăiești o dată în viață. E foarte adevărat ce se spune. Asia Express nu e doar o emisiune la tv. Asia Express a fost într-adevăr un Drum al Comorilor pentru că a fost un drum către noi înșine.

Am câștigat un prieten pe viață, baiatu meu, Răzvan Fodor. Nu există om mai potrivit alături de care să fi plecat în această aventură. Aș putea să îi spun asta de 3 ori la rând, că el așa s-a obișnuit să mă audă.

Mulțumesc familiei mele care m-a înțeles și m-a sprijinit. Dorul de ei a fost cea mai cruntă barieră. Mulțumim întregii echipe Asia Express care a trăit pas cu pas această cursă alături de noi. Ce se întâmplă în spatele camerelor este absolut spectaculos! În rest… Asia Express continuă! Oferim traininguri pentru următorul sezon despre cum să dormi în cele mai dubioase locuri. E o artă și asta…', a fost mesajul lui Sorin Bontea după terminarea emisiunii Asia Express. 

Și Răzvan Fodor a avut o reacție, care se bucură foarte mult că a acceptat să vină la Asia Express. Deși nu și-a imaginat că va fi chiar el marele câștigător, Fodor este mândru de reușită.

'Din clasa întâi, de când am luat premiul al doilea, nu am mai câștigat nimic…până acum! E al naibii de frumos să iei premiul întâi la orice vârstă, în orice. Dar experiența asta a fost mai mult decât poți să descrii în cuvinte! Mulțumesc, echipei de producție că m-a făcut să accept aventura vieții mele', a fost mesajul lui Răzvan Fodor. 

Citește și: Răzvan Fodor și Sorin Bontea au legat o prietenie pe viață, după experiența de la Asia Express. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Răzvan lui Sorin, după ce au ajuns în finală

FOTO: Facebook

Răzvan Fodor și Sorin Bontea, primele reacții după ce au câștigat Asia Express. Au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro: 'Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă'Răzvan Fodor și Sorin Bontea, primele reacții după ce au câștigat Asia Express. Au plecat acasă cu marele premiu de 30.000 de euro: 'Când ajungi la 50 de ani, te gândești că viața nu prea mai are cu ce să te surprindă'
 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter