Cum arată fratele lui Speak de la Asia Express. Locuiește în Statele Unite și seamănă izbitor cu artistul

Publicat pe

Pe Speak îl știe toată lumea încă de dinainte de a participa la Asia Express alături de Ștefania, viitoarea lui soție. Puțini sunt cei care îl știu, însă, pe fratele artistului, care locuiește în America.

Cum arată fratele lui Speak de la Asia Express. Locuiește în Statele Unite și seamănă izbitor cu artistulCum arată fratele lui Speak de la Asia Express. Locuiește în Statele Unite și seamănă izbitor cu artistul

Speak este un artist cunoscut în România, grație talentului său. Este mereu în lumina reflectoarelor, cu atât mai mult în ultima perioadă, de când participă la Asia Express. A făcut show total alături de partenera lui, Ștefania, apogeul fiind atins în momentul în care și-a făcut curaj să o ceară în căsătorie. Mulți fani sunt în extaz deja, acum, că au ajuns în finală.

Citește și: Cum arată mama Ștefaniei de la Asia Express.Viitoarea soacră a lui Speak nu își arată deloc vârsta, Libelula îi seamănă perfect

Puțini știu însă că Speak mai are un frate, care se ferește de celebritate, după cum chiar artistul a spus în penultima ediție Asia Express, când i-a transmis un mesaj.

La proba lampioanelor, când au avut de scris mesaje pentru familie, Speak i-a reamintit fratelui său cât de mult îl iubește și a recunoscut că acesta i-a fost model toată copilăria.

Citește și: Speak a făcut primele declarații despre nunta cu Ștefania.Când va avea loc evenimentul. „E ca și luată'

Mircea Sprianu este fratele mai mare al lui Speak, între cei doi fiind o diferență de patru ani. S-a mutat în urmă cu multă vreme în Statele Unite, se ferește de lumea mondenă și nu se prezintă niciodată ca fiind fratele lui Speak. Cei doi frați au o relație extrem de apropiată, în ciuda distanței care îi desparte.

Precum se poate observa și în imagini, cei doi seamănă izbitor, câteodată fiind greu de realizat cine-i cine.

Sursa foto: Facebook, Libertatea

Citește și: Speak a cerut-o în căsătorie pe Ștefania, la Asia Express.Bruneta a avut o reacție savuroasă: „Nu, nu… nu cred!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter