Speak a făcut primele declarații despre nunta cu Ștefania. Când va avea loc evenimentul. „E ca și luată”

Publicat pe

În ediţia Asia Express,  difuzată marţi, 14 aprilie, Speak şi-a luat inima-n dinţi şi a cerut-o de soţie pe Ştefania. Atunci când concurenţilor li s-a cerut să scrie o scrisoare către partener, Speak a transformat-o într-o adevărată declaraţie de dragoste care s-a încheiat cu „Vrei să fii soţia mea?'.

Speak a făcut primele declarații despre nunta cu Ștefania. Când va avea loc evenimentul. „E ca și luată'Speak a făcut primele declarații despre nunta cu Ștefania. Când va avea loc evenimentul. „E ca și luată'

Momentul a fost motiv de lacrimi de bucurie atât pentru Ştefania, cât şi pentru ceilalţi concurenţi, care s-au apucat imediat să facă planuri pentru viitoarea nuntă.

Pentru că toată lumea era curioasă să afle când va avea loc marele evenimeny, Speak a făcut primele declarații despre nuntă, în cadrul emisiunii „Xtra night show'.

„Nu am stabilit încă data nunții. Adică, nu am vorbit despre asta. Să așteptam să treacă nebunia asta legată de coronavirus și vedem pe urmă ce o să fie.

E ca și luată, nu o să stam opti ani până facem nunta. Să treacă pandemia și să ne apucăm de organizare. De fapt Ștefania să se ocupe. O las pe  ea să organizeze', a declarat artistul în cadrul emisiunii de la Antena 1.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter