Andreea Bălan s-a împăcat cu ideea divorțului! Vedeta a făcut primele declarații despre o nouă posibilă relație: "Îmi doresc și eu un partener..."

Publicat pe

Andreea Bălan care s-a despărțit de George Burcea, tatăl fetițelor sale, se arată deschisă către o nouă relație, la un moment dat. Vedeta susține că nu vrea să îmbătrânească singură.

Andreea Bălan s-a împăcat cu ideea divorțului! Vedeta a făcut primele declarații despre o nouă posibilă relație: "Îmi doresc și eu un partener..."Andreea Bălan s-a împăcat cu ideea divorțului! Vedeta a făcut primele declarații despre o nouă posibilă relație: "Îmi doresc și eu un partener..."

Păreau fericiți și se numărau printre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz, însă povestea lor de dragoste s-a terminat mai curând decât mulți se așteptau. Nimeni nu se aștepta ca doar la câteva luni de la căsătorie și după 5 ani de relație, Andreea Bălan și George Burcea să ia decizia de a se despărți.

Citește și: George Burcea merge săptămânal să-și viziteze fetițele.Andreea Bălan se descurcă cu greu în rolul de mamă singură: 'Mă trezesc de trei ori pe noapte'

Au două fete împreună și acet lucru îi va lega pe viață, însă despărțirea este un fapt deja. Nu pot divorța momentan din pricina pandemiei de coronavirus, însă de îndată ce situația va reveni la normal, cel mai probabil cei doi vor continua formalitățile.

Andreea Bălan și-a luat fanii prin surprindere și a menționat într-un interviu online că este pregătită să-și refacă viața. Nu se închide în fața unei noi relații, mai ales că este tânără și are nevoie de un partener aproape. Artista precizează că nu vrea să îmbătrânească singură.

Citește și: Ce pensie alimentară va plăti George Burcea fetițelor sale, după divorțul de Andreea Bălan:'Pentru fiecare copil…'

'Sunt tânără. Îmi doresc la un moment dat să am și eu un partener. Nu îmi doresc să îmbătrânesc singură', a declarat Andreea Bălan pe YouTube, potrivit spynews.ro.

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Ce nu a spus Andreea Bălan despre despărțirea de soțul ei.”George Burcea a devenit violent verbal cu ea…”

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter